Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, undorító, ha kilógnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, undorító, ha kilógnak egy picit a szeméremajkaim akkor is ha állok?

Figyelt kérdés
Őszintén válaszoljatok! Tegnap valaki feltett egy kérdést, hogy mi számít undorítóü puncinak. Erre többen is írták, hogy az amiből kilógnak a szeméremajkak. Ez igaz?
2009. febr. 17. 21:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én lány vagyok, de nekem is olyan, és szinte minden ismerősömnek..sztem ez nem egyedi éa amugysem tudsz vele mit csinálni...aki szeret elfogadja , a páromnak sincs vele semmi gondja, imádja:D

2009. febr. 17. 21:45
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

egyén függő, személy szerint nekem tetszik :P és gondolom úgyse fogod mindenkinek mutogatni, aki meg látja valószínűleg leszel vele olyan jóban vele hogy azt a valakit nem fogja érdekelni.

emúgy ez is egy rengetegszer feltett kérdés.

2009. febr. 17. 21:47
 3/20 A kérdező kommentje:
én nem találtam még ilyen kérdést bocsi!
2009. febr. 17. 21:59
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Akinek egy punci nem tetszik, az nem férfi...
2009. febr. 17. 22:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekem is kicsit kilóg engem zavar nagyon szerintem nem szép de párom teljesen oda van érte azt mondta így gyönyörű

2009. febr. 17. 22:06
 6/20 anonim ***** válasza:
58%
ezt teljessen nem értem !! honnan log ki ??? de tényleg nem butaságból kérdezem !!
2009. febr. 17. 22:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Embere válogatja, milyen tetszik neki legjobban, de egyikre sem mondható, hogy undorító. Az ösztöneinkben kellene lennie annak, hogy az jó ;)

Barátnőmnek is kilóg, nem is egyforma a 2 kisajka, de nagyon gyönyörű, én nem tudok betelni vele, egésznap azt nézegetném szívem szerint (2 menet közti pihenőben legalábbis;) ), ha tehetném...

2009. febr. 17. 22:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ilyen, minden pasim imádta !! :)
2009. febr. 17. 22:17
 9/20 anonim ***** válasza:
74%
egész nap szopogatnám neked ami kilóg :P
2009. febr. 17. 22:48
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Én pl lányként ilyet szerettem volna mindig is :(
2009. febr. 17. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!