Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, undorító, ha kilógnak egy picit a szeméremajkaim akkor is ha állok?
Szia!
Én lány vagyok, de nekem is olyan, és szinte minden ismerősömnek..sztem ez nem egyedi éa amugysem tudsz vele mit csinálni...aki szeret elfogadja , a páromnak sincs vele semmi gondja, imádja:D
egyén függő, személy szerint nekem tetszik :P és gondolom úgyse fogod mindenkinek mutogatni, aki meg látja valószínűleg leszel vele olyan jóban vele hogy azt a valakit nem fogja érdekelni.
emúgy ez is egy rengetegszer feltett kérdés.
Szia
Nekem is kicsit kilóg engem zavar nagyon szerintem nem szép de párom teljesen oda van érte azt mondta így gyönyörű
Embere válogatja, milyen tetszik neki legjobban, de egyikre sem mondható, hogy undorító. Az ösztöneinkben kellene lennie annak, hogy az jó ;)
Barátnőmnek is kilóg, nem is egyforma a 2 kisajka, de nagyon gyönyörű, én nem tudok betelni vele, egésznap azt nézegetném szívem szerint (2 menet közti pihenőben legalábbis;) ), ha tehetném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!