Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuk! Ha úgy adódna kipróbálná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha úgy adódna kipróbálnátok egy másik fiuval?

Figyelt kérdés
kort és nemet is írjatok
2011. márc. 3. 22:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Max csak csókolózni és semmi szex.

21/f

2011. márc. 5. 12:24
 22/28 anonim ***** válasza:
44%

Ha megfigyelitek, az itt válaszolók korából is feltűnő: mennyivel bizonytalanabbak, (szexuálisan) zavartabbak a tizenévesek, mint a huszonévesek.

Ebben persze nem csak a kor, hanem a társadalom is ludas: az olyan "irányzatok", mint az emo, csak arra jók, hogy elbizonytalanítsák a nemi szerepeket.

2011. márc. 5. 12:26
 23/28 anonim ***** válasza:
26%
Nem, és eszembe se jutott még eddig, hogy megcsókoljak egy fiút, vagy kiverjem neki. Egyáltalán nem. Sőt gusztustalannak tartom. Még hozzá sem érnék, ruhán keresztül sem. 22
2011. márc. 5. 12:42
 24/28 anonim ***** válasza:
31%
max csólolózás? max kivernétek egymásnak? Ettöl már csak egy lépés a sperma nyelés. De ahogy látom ez nem fog sokáig váratni magára. Sok homár tanonc
2011. márc. 5. 13:58
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
én kipróbálnám bármikor.. :D 16-17 évesek írjatok! xD
2011. márc. 5. 15:39
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valaki 15-16 évesen kíváncsi az nem azt jelenti, hogy homokos!!! Csupán kiváncsiak vagyunk(legalábbis az én részemről)
2011. márc. 5. 21:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 12:26 - azért ez nem mindenkire igaz... én pl. utálom ezeket az emokat meg mindenféle hasonló divatirányzatot, mégis képes lennék rá mert elvontan szoktam gondolkodni és szerintem a szex az szex, nemtől függetlenül

végső soron tegnap 21:42-vel értek egyet, ez nálam inkább csak kíváncsiság... csókolózni nem lennék képes, de bármi másban benne vagyok

más dolog az hogy nem akárkivel... és hogy ez csak gondolat, nem biztos hogy ha ott lennék élőben, akkor is ugyanilyen könnyen belemennék

03-03 23:27-es vagyok

2011. márc. 6. 12:30
 28/28 anonim ***** válasza:

03-03 23:27-es

Sarkítottam, természetesen nem lehet egyetlen irányzatra, divathullámra fogni a homoszexualitás ilyen mértékű térnyerését a fiatalok körében.

Amúgy itt egy érdekes, tanulságos írás a média és a homoszexualitás kapcsolatáról:

[link]

2011. márc. 6. 12:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!