Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak akiknek nem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek nem volt élvezetes sokáig a prosztatamasszázs, de de hónapok múlva vagy valamikor bejött?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 21:43
 1/8 IQnindzsa ***** válasza:
Nekem a legelső alkalomtól fogva tökéletes volt. mindennél jobb überfasza!
2011. márc. 3. 22:12
 2/8 PT-Daniel ***** válasza:

:D Meg sosem probaltam ki, de egyaltalan nem is vonz.

Csak azert valaszolok, mert kivancsi vagyok arra, hogy, ha nem volt jo, akkor miert csinaltad honapokon keresztül?

Ha valami oknal vagy szeszmennyisegnel fogva, törtenne velem es nem lenne jo, biztos, hogy nem folytatnam.

2011. márc. 3. 22:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó volt,de csak enyhe dolgokat éreztem.Olyat szeretnék,mint amit az első válaszoló átél,meg amit a többiek akik kirobbanó élvezetekről irnak.
2011. márc. 4. 08:26
 4/8 IQnindzsa ***** válasza:

A barátnőd csinálja neked? Vezesd rá ,hogy érezze mit kell keresni. Nem elég csak ujjközépig bedugni és várni ,hogy lesz valami... Ha nem érzed valamiért visszataszítónak akkor azt mondom ,hogy tegyél próbát magadnak is. Tapasztald ki ,hogy hol és mi van és így tudsz neki segíteni ,hogy jó helyen keresgéljen. :)

Nekem a legelső egy masszőz lánytól volt aki pontosan tudta ,hogy mit és hogyan. Olyan gyönyörben volt részem ,hogy még most is beleremegek a gondolatba.

Remélem sikerülni fog megtapasztalnod hamarosan az igazit! :P

2011. márc. 4. 08:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi IQnindzsa, és kérdeznék.Hogy éred el az élvezetet?Masszirozod valamilyen eszközzel magad?Vagy partnernőd van,és ő kényeztet ott?
2011. márc. 20. 21:18
 6/8 IQnindzsa ***** válasza:
Engem a mostani párom proszi masszal is ellát... A drága... :) De voltak ínségesebb idők is. Egyszer kipróbáltam magamnak is. (Kíváncsi vagyok na...) Nem kell segédeszköz csak az ujjad meg egy kis elszántság,hajlékonyság meg h tudd mit kell keresni. Ha van bármilyen kérdésed, írj rám privit bátran. :)
2011. márc. 20. 22:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi IQnindzsa,hát nekem úgy látszik ez csak egy enyhe gyönyörzóna,legalábbis az eddigi próbálkozások alapján...
2011. ápr. 2. 19:19
 8/8 IQnindzsa ***** válasza:

Ne add fel a küzdelmet! A vége gyilkos jó lesz!!

Tudnám még tanácsolni ,hogy menj el olyan masszázsra ahol proszi massz része a programnak. Azok a lányok pontosan tudják ,hogy mit csinálnak...

2011. ápr. 6. 03:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!