Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomrol lenne szo!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomrol lenne szo!?

Figyelt kérdés
A barátom 14 éves mult 15 lesz nemsokára és van barátnője,és olyanokat beszél h. leakarnak feküdni má!Szerintetek normális 14 évesen ez??? :/
2011. márc. 3. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Elég korai... Bár kinek mi a normális.
2011. márc. 3. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Pár éve még nem volt normális az ilyen, de ma már sajnos bármi megtörténhet. Én amondó vagyok, hogy várjanak még pár évet, mert hamarabb ráunhatnak az ilyenek ha túl kíváncsiak.
2011. márc. 3. 21:42
 3/9 A kérdező kommentje:
én is valami ilyet montam neki!
2011. márc. 3. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd, nem a legjobb, de ha szeretik egymást, és régóta együtt vannak, és védekeznek, akkor tegyék.

Szerintem egy 14 éves még nem tudja úgy élvezni a szexet...egyszerűen kizártnak tartom... hisz ebben a korban fejben még túl gyerek ilyesmikhez (még ha felnőttnek is érzi magát)

üdv.

2011. márc. 3. 21:48
 5/9 anonim válasza:
Mondd meg neki használjon gumit!!
2011. márc. 3. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
nem helyes!!!!!!
2011. márc. 3. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem normális,de manapság mindennapos.Sőt,van csaj akit 13 évesen is dugnak már!Manapság a mai 14-15 évesek nagyon bevállalósak.Én azt mondom,ha együtt vannak legalább fél éve,és kívánják egymást,tegyék.Csak gumival!
2011. márc. 4. 07:15
 8/9 A kérdező kommentje:
hát igaz h. az ő dolguk,de akkor engem is kicsit zavar h. a haverom 14 és má minyá nem lesz szüz,pláne h. őneki fiatalabb a barátnője is 12-13 kb,de nekem meg a barátnőmnek is van eszünk mi még az első csokig se jutotunk el mert mi igaz h. 1 éve járunk,de akk. is ha majd megunjuk akk. megcsokoljuk egymást és egyből izgibb lesz mint 1.nap csok 2.nap sex 3.nap bőg mind a 2!
2011. márc. 11. 19:44
 9/9 A kérdező kommentje:
vége lemaradt h. szakitanak
2011. márc. 11. 19:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!