Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Régen miért vol a nőknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért vol a nőknek olyan hegyesebb mellük?

Figyelt kérdés
Olyan csúcsosabb, felfelé ivelőbb ?
2011. márc. 3. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kevesebb volt a plasztika.
2011. márc. 3. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A melltartó szabása miatt :=). Nagymamámnak és anyukámnak is még olyan, "csúcsos" melltartói voltak.
2011. márc. 3. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ma is sokaknak olyan, abban az időben a divat volt más, amiért annyira látszott a cici formája. Szivacsos melltartó, pushup, stb-stb... Ilyenek még nem nagyon voltak akkoriban.
2011. márc. 3. 21:21
 4/9 anonim ***** válasza:

:DD Így igaz...A természetes mell kicsit csúcsos... :) Úgy ma, mint régen... Akinek szilikon, annak persze kerek...

De mindig is voltak olyan lányok, akiknek természetes, és mégis kerekebb... Alkat kérdése...

5/9 anonim ***** válasza:
Gondolom nem hordtak melltartót annyira (sok régi filmbe látszik hogy nem hordanak xd) és ezért nem volt oylan formája mint a mostaniaknak akik hordanak. Mert van egy olyan téveszme, hogy ha melltartót hordasz később lógni fog a melled. Közbe pont fordítva. Tehát aki nem hord annak kinyúlnak a mell nem tudom micsodái, amiket már semmilyen 'tornával' nem lehet visszacsinálni. Ha lyan lett akkor olyan is marad.
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:21

Az mióta tévhit, hogy ha valaki éjjel nappal melltartót hord, annak lógni fognak a mellei?

Nem tévhit, igenis lógni fognak... Meg kell találni az arany középutat... Az sem a legjobb, ha soha nem hord vki melltartót. A titok a MEGFELELŐ melltartóban rejlik. ( a nők nagyon nagy százaléka nem megfelelő méretű melltartót hord) Persze, azt ami megfelelő sem szabad éjjel nappal hordani, mert elkényelmesednek a melleket tartó izmok... (ez olyan mint a kerekesszékeseknél, elsorvad a lábukban az izom, mivel nincs használva)

üdv.

2011. márc. 3. 21:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Pontosan. Tapasztalatból mondom. Meg kell találni az arany középutat melltartó viselési szokásban. Én pl. csak akkor veszek fel, ha megyek valahova, itthon nem, se alvás közbe, se semmikor. És - bár ennek nem mindig örülök - sokan kérdezték már, hogy szilikon-e, amiért ilyen stabilan és feszesen állnak?! Hát nem, nem szilikon, csak vigyáztam rájuk. Ja, csak hogy témába is vágjon: nekem is olyan kúp alakú vagy milyen a bimbóm alap állapotban, ha izgatják, ha fázik, akkor viszont kemény, és picike lesz, mint egy kavics.

21/L

2011. márc. 3. 21:30
 8/9 A kérdező kommentje:
És akkor mégis milyen az az igazi fitt csucsos mell? Linkelhettek képet is
2011. márc. 3. 21:30
 9/9 Cleptomaniac ***** válasza:
Erről kb. egy éve olvastam egy cikket, az volt a lényege, hogy mert évszázadokon keresztül fűzőt, és különböző "mellalátámasztást" viseltek a nők. Ezek a ruhák másképpen tartották a mellet, más formát adtak neki. Még állítólag a mellbimbó is feljebb volt, az utóbbi egy évszázad melltartóváltozásai miatt kezdett kicsit lesüllyedni.
2011. márc. 3. 21:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!