Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meg nem volt huvelyi orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg nem volt huvelyi orgazmusom de nagyon felek tole. Mar volt, hogy majdnem elmentem, de leallitottam a baratomat mivel feltem, hogy mit fog szolni hozza ha osszejon. Mit kene tennem?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 20:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

Lehet azért nem volt még ilyen orgazmusod mert nem tudod leírni a hüvely szót helyesen.

Amúgy mégis mit szólna? egy fiúnak teljesen mindegy hogy elmész e vagy sem(mármint nem tudatilag), legtöbbször nem érez semmi különöset, max kicsit vonaglasz, vagy több hangot adsz ki. De nem fog megijedni, inkább büszke lesz magára...17 évesen ilyent kérdezni...te jó Ég :D !

2009. febr. 17. 23:04
 22/28 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

És az oLYan iLYen szavak LY-ossal írandók, nem hiszem hogy 17 vagy :D !

2009. febr. 17. 23:07
 23/28 A kérdező kommentje:
16 vagyok...:S ja es mar tobbszot mondtak,hogy borzaszto a helyesirasom... :S :"-)
2009. febr. 17. 23:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak olvass el egyszer néhány oldalt ebben a témakörben, átlagosan oldalanként egyszer felmerül a kérdés (kétségbeesett) fiúk részéről, hogy "Nincs orgazmusa a barátnőmnek, velem van a baj, én csinálok valamit rosszul?"

Ha sokáig "visszatartod" a szégyenkezésed miatt, lehetséges, hogy előbb-utóbb ő is felteszi ezt, ha nem is itt és nekünk, akkor minimum saját magának. Ne akard ezt.

Én megértem egyébként az érzéseidet. Ahhoz, hogy élvezni tudj, igazán, őszintén át tudd élni az orgazmust, nagyon-nagyon el kell engedned magad, nagyon nagy biztonságban kell érezned magad. Ha megvan/kialakul köztetek a kellő bizalom, nem lesz ezzel gond, de addig is tartsd szem előtt szeretkezés közben, hogy azzal a céllal vagytok együtt, hogy örömet szerezzetek EGYMÁSNAK, tehát ő egész biztosan örülni fog (és nem mellesleg tényleg büszke is lesz magára :), ha látja, mennyire élvezed :)

És kevesebbet gondolkodj szex közben ;)

2009. febr. 18. 09:23
 25/28 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem hülye vagy. Nekem még semmilyen orgazmusom nem volt, te meg itt szenvedsz azon, hogy visszatartod?!

Én mindent megadnék érte, hogy nekem legyen.

Ha ennyi eszed van, inkább tanulj még a suliban, ne a szexen járjon az eszed!

2009. febr. 18. 11:25
 26/28 anonim ***** válasza:
23:04-es válaszolónak: ha te nem érzed, mikor van orgazmusa a nőnek, akkor sajnállak. Akik tényleg átélik, nemcsak színlelik, azoknak sokszor nagyon erőteljesen összehúzódik a hüvelyük, nemcsak vonaglanak meg nyögdécselnek össze-vissza. Kérd meg a párod, hogy miközben benne vagy, húzza össze a hüvelyizmait. Vannak, akiknek kevésbé izmos, ez alkati kérdés, de még akkor is érezhető a különbség.
2009. febr. 18. 13:40
 27/28 anonim válasza:
az elobb 17 voltal:)
2010. júl. 13. 01:58
 28/28 A kérdező kommentje:
amikor 17-et írtam elírtam :P
2010. júl. 20. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!