Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki mikor szeretkezett utoljára?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mikor szeretkezett utoljára?

Figyelt kérdés
Én egy jó hónapja, de már nagyon hiányzik.
2011. márc. 3. 20:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Ez nem semmi! Én eddig úgy tudtam, hogy egy lánynak abszolút nem nagy ügy egy kis szünet.
2011. márc. 3. 21:10
 12/33 anonim ***** válasza:
Nem nagy ügy, én, aki az 1 évet írta szintén nő vagyok, de azért kibírom :)
2011. márc. 3. 21:11
 13/33 A kérdező kommentje:
szerintem az van, hogy túl nagy szünet volt előtte :D... és most újra rákaptam, kicsit túlzottan is talán :P
2011. márc. 3. 21:12
 14/33 anonim válasza:
én most kb 10perce
2011. márc. 3. 21:16
 15/33 anonim ***** válasza:
Amúgy irigyellek titeket. Nektek abszolút nem nagy ügy szexelni valakivel, míg pl. egy férfinak sokszor évekre kimarad, ha nem elég jóképű és nagydumás.
2011. márc. 3. 21:17
 16/33 A kérdező kommentje:
21.17, ezt miből szűrted le?
2011. márc. 3. 21:19
 17/33 anonim ***** válasza:

Nem nagy ügy, való igaz, nem sokat kellene tennem érte, de létezik valami, ami nem más, mint a tartás, ha valakiben ez nincs meg, akkor pedig hiába szexelhet bármikor,ha utána a kutyának sem fog kelleni, mert mindenki ribancnak tartja.

Az éremnek két oldala van.

2011. márc. 3. 21:21
 18/33 anonim ***** válasza:

A saját és mások tapasztalataiból. Ha egy lány szexelni akar, keres egy megbízható fiút és csinálják.

ha egy fiú szexelni akar, akkor kereshet hónapokig vagy akár évekig, mire talál olyan lányt, aki hajlandó lefeküdni vele. Én csak tudom, évek óta nem szeretkeztem.

2011. márc. 3. 21:29
 19/33 anonim ***** válasza:
Én irtam a 1,5évet :) Nekem sem nagy ügy,és pedig férfi vagyok ;) De szivesen csinálnám már :D:D
2011. márc. 3. 21:30
 20/33 A kérdező kommentje:

én is találnék jópár olyan fiút, aki lefeküdni velem, én mégsem teszem meg, pedig nagyonnagyon hiányzik.

mégpedig azért nem, mert én csak a barátommal akarom csinálni, ő viszont azt tapasztalom hogy eléggé tojik rám...

:(

2011. márc. 3. 21:33
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!