Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgarzmusom! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
bár maszturbálok elég fiatal korom ota ugyse sikerült még elmenem, szex közben meg pláne nem:S élvezem, meg vágyom rá de az párnábafojtot sikitás enyhénszólva elmarad...mit tegyek? egyáltalán tennem kell vmit?2009. febr. 17. 20:25
1/5 anonim válasza:
Gondolom lány vagy...Lehet nem jó a technikád...Olvasgathatnál maszturbáció témában, hátha lopsz vmi ötletet. Csiklóorgazmus sem jön össze???
2/5 A kérdező kommentje:
hát nem...de inkább a párommal szeretnékelmeni mert nem akarom h magára vegye:S
2009. febr. 17. 20:36
3/5 anonim válasza:
nekem se ment 1ideig. de aztan csak ugy magatol sikerult. ne gorcoslj rajta. esetleg neki nem jo a tehnikaja. ugy probalt mar ujjazni h a kozepso (es esetleg a gyurus ujja van benn -ha tobbet igenyelsz) es a mutatoval kozben a csiklod ingerli? nem kell semmi extrat csinaljon vele,ahogy ujazz ugyis odadorzsolodik ha jol csinalja. nekem ez mindig bejon. vagy h forgassa lassan az ujjat benned. vagy bugyin/nadragon keresztul is nagyon izgi tud lenni mert ugy erosebben tudja dorzsolni anelkul h fajjon. vagy mikor nyelvvel elegit ki nyomja kicsit erosebben,ahogy jol esik. ha valami tetszik azt tudasd vele. segitsetek 1masnak sakkor menni fog. szex kozben a lovaglo meg azert jo mert ott te iranyitasz, ugy h neked jo legyen. mas 5letem igy hirtelen nincs.
4/5 anonim válasza:
A fantáziádat is izgasd fel, ne csak a testedet. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj ! :)
5/5 anonim válasza:
Szex közben, hagyományos pózban próbáld meg, hogy a feneked alá kispárnát teszel,és közben jól emeld meg a feneked.Nekem így mindig van, 3-5 is egymás után.Gyakoroljátok így , előbb-utóbb biztos sikerülni fog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!