Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! (25-40) Nálatok van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! (25-40) Nálatok van oylan, hogy nem kívánjátok a sexet, vagy fáradtak vagytok hozzá? Lehet ehhez elég fáradt az ember? 22L

Figyelt kérdés

Ugyanis tegnap lekiabálta a fejem a párom,mert már "megint" szeretkezni akartam. A "megintről" csak annyit,hogy februári hónapra heti egy jutott és 4-ből kettő egyáltalán nem volt jó (nekem).28-án voltunk együtt,de már megeröltető lett volna a tegnapi?...

Azt hozzá kell tennem,hogy kihúzták két fogát,de amúgy semmi problémája nem volt...nem is fájt neki már. Általában a fáradtságra hivatkozik. (közalkalmazotti munkát végez 12 órában, 31 éves). Továbbá ha netántalán fordított eset áll fent, akkor én késéggel produkálok intim kapcsolatot,de fordítva már sekély esély van rá.

2011. márc. 3. 19:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Van ilyen, és inkább azért nem kezd hozzá szívesen, mert épp attól tart, hogy nem menne neki jól. Ha meg ugye csináljátok elő is jön a várt probléma. Ne hazudj neki az orgazmusodról mondhatod hogy nem mentél el, de jegyezd meg akkor is neki hogy jól esett az együttlét. Különben meg van keze, meg a szája se csak evésre való!!!

26 ff

2011. márc. 3. 19:49
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom ki hogy van ezzel, engem minél nagyobb fizikai terhelés ér (gyalogtúra, fizikai munka, stb.) annál jobban fel vagyok húzva.....viszont a szellemi munka (irodai meló, tanulás) pont ellentétes, tehát akkor abszolút nincs kedvem hozzá......

21/f

2011. márc. 3. 19:53
 13/29 A kérdező kommentje:
Ne féltsd te attól! Tudja ő,hogy nem mentem el...általában utána begörcsöl a hasam és még sírok is,ha kibírhatatlan...10 esetből 1 szer ajánlja fel,h akkor csinál valamit,de ezek után általában elküldöm az anyjába (magamban)...tegnap mikor leordította a fejem, gondolod meszébe jutott,h van keze meg szája? általában nem szokott eszébe jutni...vagyis NEM SZOKOTT eszébe jutni.Mondom,ez csk fordítva működik,ha én nem akarom,akkor lógjak a faszán,fordítva ez halott ügy. Oylan,h ő ne elégüljön ki olyan nincs.
2011. márc. 3. 19:58
 14/29 anonim ***** válasza:
nagyon szerethetitek egymást az alapján ahogy beszéltek egymásról -.-
2011. márc. 3. 20:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Ooh sajnálom ha az élet nem olyan mint ahogy a tv-ben mutatják. Ezek után senki ne csodálkozzon ha másfelé kezd keresgélni az ember.
2011. márc. 3. 20:18
 16/29 Spaceman ***** válasza:
77%

Amikor folyamatosan melózik az ember főleg 12 órákat akkor sokszor fáradt és ingerült, de úgy látom neked nincs elég eszed, hogy ezt megértsd. Pedig tudod mi az oka a kevesebb szexnek, hiszen magad írod, hogy amikor a pasinak nem volt munkája minden oké volt. Érd el, hogy valahogy kirúgják, máris tuti jobb lesz a szex. Aztán gondolkodj el azon, hogy a te semmittevő életed egy részét ez a szemét finanszírozta. Vagy menj el te is melózni, 22 évesen talán már nem luxus és kíváncsi vagyok hány hónap kell hozzá, hogy este a zuhanyt és a takarót válaszd a lepedőakrobatika helyett.

Persze a legjobb ha a káposzta is megmarad és a kecske is jóllakik, de te erre is tudod a megoldást. Alázd meg ezt a görényt, minek melózik annyit, csald meg de úgy, hogy ne jöjjön rá, hiszen a melóból azért jön a pénz, amiből vesz ezt-azt neked.

Ha nem elégít ki és neked mindig fontos, hogy kielégülj mert enélkül sírsz és egyéb tünetek jelentkeznek akkor ne várd hogy kitalálja mire van szükség, hanem mondd neki. Ezzel ugye még nem próbálkoztál? Természetesen ha még a ritka nyalások közben is anyjába kívánod akkor sejtem, hogy elég lelombozóan kérnéd.

Végső tanácsom ha már megosztottad itt ezt a történetet. Hagyd ott a pasit, hagyd, hogy találjon egy neki való értelmes nőt aki szereti.

2011. márc. 3. 20:43
 17/29 anonim ***** válasza:
61%
Elküldted az anyjába? Olyan hogy egy nő ne elégüljön ki, olyan nincsen? Akkor meg dögölj meg egyedül, mert nem becsülöd meg hoyg a párod tart el, és hulla mire hazaér. Neked is egy vibri kell meg a segíjj
2011. márc. 3. 21:27
 18/29 mindennévfoglalt? ***** válasza:

1.

Lehet fáradt, de ha több hónapja dolgozik 12 órában, lassan hozzá kellett volna szoknia.

2.

Lehet a fogfájástól is, mert ha hetek óta fáj neki, akkor nem alszik rendesen, kimerül munka közben, ha szed fájdalomcsillapítót, az tartalmaz olyan szereket, ami fáradékonyságot és aluszékonyságot okoz, és ezek miatt lehet ingerült is.

3.

nem lehet, hogy akad egy szeretője?

2011. márc. 3. 22:40
 19/29 anonim ***** válasza:

Kedves hozzaszolok!

Mibol gondoljatok hogy a kerdezo nem dolgozik?

So"t!Tudjatok, nekunk noknek meg ott van plusszban a hazimunka is+a gyerekek!En megertelek kerdezo...Nagyon megalazo az egy nonek,mikor kuncsorognia kell egy kis szexert,nem kivanjak...Az en ferjem is borzaszto sokat dolgozik 12-14 orakat,komoly hivatasa van,orvos.Mindketten elfaradunk a munkatol,de sosem mondunk nemet,ha egyikunk racuppan a masikra!A jo hazassaghoz bizony a rendezett szexualis elet is hozza tartozik!Mindenki gondolja vegig,milyen erzes az,ha havonta egyszer(kotelessegbol!)dugjak csak meg,illetoleg rendszeresen visszautasitjak....

Kerdezo!A hetvegekkel mi van?Akkor is elutasit?Ha igen,akkor mire hivatkozik?Fejfajasra?

35/N

2011. márc. 3. 23:21
 20/29 anonim ***** válasza:

23.21-es vagyok!Jaa!Bocsi!Figyelmetlen voltam!Nem havi egy volt,hanem negy!

Azert az nem olyan rossz!:)Persze,persze..Tudom,megertelek igy is!

2011. márc. 3. 23:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!