Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Spontán pete érésnél lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spontán pete érésnél lehet valami pukkanó hangot hallani lent? és utána egyből van ilyen nyálkás ragados hüvelváladék?

Figyelt kérdés
A történet az volt, hogy orálisan elégítettem ki és halottam valami pukkanó hangot lehet hogy hülyén hangzik de tényleg és utána meg jött valami sűrű nyálkés váladék de nem igazán tojás fehérje jellegű kicsit sűrűbb és ragősabb, lehetet spontán pete érése? Komolyan kérdezem
2011. márc. 3. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
A peteérésnek nincs hangja. És főleg nem spontán megy
2011. márc. 3. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
29%
Igen, ilyenkor a petefészekben komplett robbanás megy végbe. :DDD
2011. márc. 3. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak elélvezett a barátnőd és azért folyhatott belőle

a hang meg szerintem csak a levegő miatt volt

17/L

2011. márc. 3. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
A spontán(és a nem spontán)peteérést nem hallod.
2011. márc. 3. 19:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Amit hallottál az a puncifing.
2011. márc. 3. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

A puncidban végbemenő detonációt okozhatja a benne lakó manók bányászati robbantásai. a nyálkás folyadék pedig minden bizonnyal egy hibás robbantás végeredményeképp megsérült nyálka tartály, ami a manók tápláléka :)

örülök hogy segíthettem :)))

2011. márc. 3. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:

az elöttem lévőnek igaza van...de am tűz közelébe nagyon ne menj mert meggyullad a gyujtózsinor és robbanás lesz..

szal csak ügyesen;)

2011. márc. 3. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Te komolyan gondolod, hogy a nőkből tojásfehérje folyik??

Amúgy van olyan kategória, hogy egészség/mentális problémák, oda írj, ott jó helye lesz...

2011. márc. 3. 19:51
 9/11 anonim válasza:
nem azt irta h tojasfeherje foly hanem olyan volt mint a tojasfeherje csak surubb. Sztm te kene mas kategoriba irjal valaszokat ha itt nemtudsz normalisan valaszolni
2011. márc. 3. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A peteérésnek nincs hangja.
2011. márc. 3. 20:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!