Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem lenyelni a spermát de szeretném. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 19:34
11/17 A kérdező kommentje:
haha nem vagyok hülye --> ez a "9 hónap múlva kirúgják a fogaid"-nak szól
a többieknek köszi, és nem kényszerít senki, én akarom csak mivel még nem nyeltem le soha félek tőle... nem szeretnék öklendezni vagy ilyesmi.
2009. febr. 25. 16:26
12/17 A kérdező kommentje:
Ja és a "minek nyelnéd le" -nek pedig azt üzenném, hogy 1. itt én kérdezek, 2. ha nem tud hasznos választ adni minek ír, 3. nem vagyok köteles válaszolni...
2009. febr. 25. 16:30
13/17 anonim válasza:
Ja, hogy te is lepontoztál... köszönöm.
Mit nem lehet azon érteni, hogy az ajánlott pózban simán kifolyik a szádból, és nem kell lenyelni???
Szerintem én adtam az egyetlen hasznos tanácsot - mindenki más csak azt mondta, hogy nyeld csak le.
Gratulálok.
Ha viszont le AKAROD nyelni, akkor ajánlok valami édeset (gyümölcslé, tejszín, ilyesmi) mellé. Nagyon egészséges, tele van vitaminnal - és ilyen módon még az íze is jó lesz.
14/17 anonim válasza:
Az ízét sokban befolyásolja az étrend, pl. alkohol, zsíros, fűszeres ételek, kávé, dohányzás rontja az ízét, míg a zöldség, gyümölcs fogyasztás javítja az ízét. Van is a neten egy hasonló kutatás. De egy tanács, ha nem jön be az íze, diszkréten zsebkendőbe köpd bele.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2009. márc. 12. 18:36
16/17 anonim válasza:
Én mindig lenyelem, szerintem nincs abban semmi rossz
17/17 anonim válasza:
sziasztok!!!Én is mindig megakartamkostolni.De mikor kiürült a tartány akkor elment a kedvem tőle!!Utána ugy probálkoztam, hogy gyertyába álltam és ugy vertem, hogy a számbaspricceljen, de mielött jött volna visszahátráltam.és nem jött össze. ezért multkor mikor szeretkeztünk a barátnömmel akkor au ő segitségét kértem.mikor már nem sok volt hátra akkor a következőt csináltuk.mondtam, hogy én gyertyába állok és ő verje nekem.és ha szolok, hogy jön akkor ő dönti el, hogy tesz e oda az arcom elé kéztörlöt vagy sem.De ne szoljon elötte.Legyen meglepi.Egypárszor oda tette.De multkor megtört a jég nem számitottam rá hirtelen oda tette az arcát melém és ugy irányitotta, hogy mindkettönk szájába spricceljen az anyag.Meglepödtem.Utána lesmárolt és játszadoztunk az anyaggal.bizarr violt, de jo.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!