Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem merem lenyelni a spermát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem lenyelni a spermát de szeretném. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 19:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

haha nem vagyok hülye --> ez a "9 hónap múlva kirúgják a fogaid"-nak szól

a többieknek köszi, és nem kényszerít senki, én akarom csak mivel még nem nyeltem le soha félek tőle... nem szeretnék öklendezni vagy ilyesmi.

2009. febr. 25. 16:26
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja és a "minek nyelnéd le" -nek pedig azt üzenném, hogy 1. itt én kérdezek, 2. ha nem tud hasznos választ adni minek ír, 3. nem vagyok köteles válaszolni...
2009. febr. 25. 16:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te is lepontoztál... köszönöm.

Mit nem lehet azon érteni, hogy az ajánlott pózban simán kifolyik a szádból, és nem kell lenyelni???

Szerintem én adtam az egyetlen hasznos tanácsot - mindenki más csak azt mondta, hogy nyeld csak le.

Gratulálok.

Ha viszont le AKAROD nyelni, akkor ajánlok valami édeset (gyümölcslé, tejszín, ilyesmi) mellé. Nagyon egészséges, tele van vitaminnal - és ilyen módon még az íze is jó lesz.

2009. febr. 26. 15:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Az ízét sokban befolyásolja az étrend, pl. alkohol, zsíros, fűszeres ételek, kávé, dohányzás rontja az ízét, míg a zöldség, gyümölcs fogyasztás javítja az ízét. Van is a neten egy hasonló kutatás. De egy tanács, ha nem jön be az íze, diszkréten zsebkendőbe köpd bele.
2009. márc. 10. 19:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2009. márc. 12. 18:36
 16/17 anonim válasza:
Én mindig lenyelem, szerintem nincs abban semmi rossz
2009. dec. 15. 11:33
 17/17 anonim válasza:
sziasztok!!!Én is mindig megakartamkostolni.De mikor kiürült a tartány akkor elment a kedvem tőle!!Utána ugy probálkoztam, hogy gyertyába álltam és ugy vertem, hogy a számbaspricceljen, de mielött jött volna visszahátráltam.és nem jött össze. ezért multkor mikor szeretkeztünk a barátnömmel akkor au ő segitségét kértem.mikor már nem sok volt hátra akkor a következőt csináltuk.mondtam, hogy én gyertyába állok és ő verje nekem.és ha szolok, hogy jön akkor ő dönti el, hogy tesz e oda az arcom elé kéztörlöt vagy sem.De ne szoljon elötte.Legyen meglepi.Egypárszor oda tette.De multkor megtört a jég nem számitottam rá hirtelen oda tette az arcát melém és ugy irányitotta, hogy mindkettönk szájába spricceljen az anyag.Meglepödtem.Utána lesmárolt és játszadoztunk az anyaggal.bizarr violt, de jo.
2009. dec. 22. 14:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!