Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim óra közbeni sexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim óra közbeni sexet akar, és az osztálytársaim előtt is már beinduét egyszer! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a psaim mindig sexet akar, ami ellen nincsen kifogásom, csak biosz órán egyszer helyettesítő tanár jött be, és egymás mellett ülünk, és a kezével elkezdtett ott markolászni... nagyon jól esett, de szerintetek ez nem baj, hogy csak így a nyilvánosság előtt? már a suliban is sexeltünk, és folyton rángatja a péniszét, amivel azt jelzi, hogy szünetben menjek az angolterembe (ott senki sincs) és ott sexeljünk.... szeretem ezt csinálni, de nem gáz? :O
2011. márc. 3. 16:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm egy iskoláról beszélünk.. Ez egyszer vagy kétszer sem normális.. Megérdemelnétek, hogy kirúgjanak mindkettőtöket.. Ez nem vicces és nem menő.. Ez szánalmas, aberrált dolog... Mennyetek és szexeljetek a csövik között valamelyik aluljáróba ha már ennyire nem bírjátok ki, feltűnésre vágytok, meg közszemérem sértésre.. De ne egy iskolában, ahol más gyerekek tanulnak, tele van fiatalkorúakkal..
2011. márc. 3. 17:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem beszélve, hogy ha egyszer lebuktok, az összes tanár lefog nézni téged, az osztálytársaid undorodni fognak tőled és valószínűleg ki is csapnak.. A szüleitek milyen büszkék lesznek rátok..
2011. márc. 3. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? amúgy meg szerintem is elég gáz...
2011. márc. 3. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
jaja,kor?
2011. márc. 3. 17:54
 15/20 anonim válasza:
KORT KÉRÜNK!!!
2011. márc. 3. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Kamu kérdés mert ennyire hülye nem lehet valaki. Ha meg igen akkor elmondanám hogy a srác nem szeret csak kihasznál, és felvág veled a többiek előtt. Mi az hogy kettőt ránt a farkán és te már ugrasz is? Hová jársz kisegítőbe?

26 ff

2011. márc. 3. 19:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

már a suliban is sexeltünk, és folyton rángatja a péniszét, amivel azt jelzi, hogy szünetben menjek az angolterembe (ott senki sincs) és ott sexeljünk.... szeretem ezt csinálni, de nem gáz? :O

atyaúristen! Nagyon színvonalas iskolába járhatok és nagyon-nagyon értelmes emberek lehettek..szerintem mindenki ilyen gyerekre vágyik.

Rángatja a péniszét..azt jelzi..angol terem..b_zd+!

2011. márc. 3. 19:44
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az is gáz, hogy rángatja a farkát és ezzel jelzi, hogy dugni akar, mert sztem rettentő közönséges. De te választottad...
2011. márc. 3. 20:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
100% hogy a fiúdnak van valami beütése vagy elmefogyatékos.Azok szokták általában nyilvánosság elött rángatni kb mint a haverom öccse ő elmefogyatékos és a buszon szokta ezt csinálni.+ a gyogyó sulijában a többi gyogyó haverjával.KOR?
2011. márc. 3. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:
ez ám a szerelem !!
2011. márc. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!