Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megláttam szexelni egy nála...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megláttam szexelni egy nála kb 5-10 évvel idősebb pasival. Szóljak valakinek?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, akit utálok. Jóal kisebb nálam, még csak 13 éves, de azt hiszi, hogy menőbb nálam. Tegnap megláttam szexelni egy nála kb 5-10 évvel idősebb pasival. Nagyon bennem van az, hogy jajj de jó lenne bosszút állni, de viszont nem tudom mit tegyek. Szerintetek? Szóljak a szüleinek?
2011. márc. 3. 16:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szólhatsz a szüleinek, de ne a bosszú vezéreljen. Valószínűleg ha ilyeneket csinál, vele hibába beszélnél.

Ha viszont szólsz a szüleinek, akkor ő is utálni fog téged (vagy még jobban, ha már most is utál).

Én mindenképp úgy állnék a dologhoz, hogy bármit is teszek, a célomat jó szándék vezérelje, még ha ő vagy más nem is érti meg.

2011. márc. 3. 17:34
 12/24 anonim ***** válasza:
(jah, 17:15 voltam)
2011. márc. 3. 17:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szólj a szüleinek, a barátaitoknak, meg az 5-10 évvel idősebb pasit is fenyegessétek meg! Legközelebb már grupiban fogják dugni a kis hülyét, azt fogja hinni, hogy ettől menő. És ezek után a kutyának sem fog kelleni. Segíts neki, hátha megjön az esze és nem menőzik majd.
2011. márc. 3. 17:45
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Eh, és most jut eszembe, hogy aki 13évesen részegen szexel, nem biztos, hogy tisztában van a fogamzásgátlással, és még kellően alkalmazza is azt. Szóval, lehet hogy tényleg úgy jár a legjobban, ha szülei megtudják. Talán akkor nem lesz belőle egy alkoholista tiniszülő...

(17:15 voltam még mindig)

2011. márc. 3. 17:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
14 év alatt nem is szexelhetne, nem???!!! mindenképpen szólj a szüleinek
2011. márc. 3. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

szólj a szüleinek, mert késöbb ez hatalmas gondot okozhat!

pl:kábítószer,drog,védekezés nélküli behatolás --> terhesség!

Mindenképp ráférne egy nagy szexuális felvilágosítás (ami persze minden fiatalkorúra)

Amugy nekem van egy olyan érzésem is hogy ez lehet: - kamu

- lehet hogy pont te vagy az akit észrevettek, és forditott helyzetben kérdezted meg

- de az is lehet hogy tényleg igaz!

2011. márc. 3. 18:38
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Hogy láttad meg szexelni? Gondolom nem az utcán csinálták, kémkedsz utána???

Már ne haragudj, de ez mindenképpen rád fog rossz fényt vetni: ha kémkedtél akkor azért, ha meg nem hisznek neked, akkor meg azért, mert mindenki áskálódó rosszindulatú kis p1csának fog tartani. Ebből csak vesztesen jöhetsz ki...

2011. márc. 3. 20:06
 18/24 anonim ***** válasza:
23%
ha csináltál videót töltsd fel netre és linkeld el a szüleinek XD
2011. márc. 3. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
Mekkora egy barmok vagytok, hogy 13 évesen ilyeneket csináltok. Azt a csávót meg lehet feljelenteni.
2011. márc. 3. 22:37
 20/24 A kérdező kommentje:

20:06- már egyszer leírtam, hogy hol vettem őket észre.

Egyébként aki azt írta, hogy engem vettek így észre: OKé, az országban demokrácia van, azt lehet hinni, amit akarunk.

2011. márc. 4. 08:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!