Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért volt az, h amikor a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt az, h amikor a barátnőmmel lefeküdtünk, én elélveztem, de a gumiban alig volt sperma?

Figyelt kérdés

Mind2en kezdők vagyunk, nekem is, neki is ez volt az első.Már korábban is próbálkoztunk, de ez volt az első igazi.

Máskor, mikor kiverte nekem, akk viszont elég sok volt, meg mindig sok van, de a gumiban akkor alig volt.Aztán még1x csináltuk, kicsit később, és akkor is.

2011. márc. 3. 15:56
 1/8 A kérdező kommentje:
lehet, h elszorított vmit a gumi v nem tudom...megnéztem aztán, nem volt lyukas.am volt már olyan is, h szorított a gumi és akció közben "elaludt" a szerszám, de azt tudom, h az a túl szűk gumi miatt...de ezt, h miért nem ment bele semmi, pedig elélveztem, ezt nem értem.
2011. márc. 3. 16:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

VÁltozhat a mennyiség én úgy tudom..

Pl. ha már rég volt az utolsó dolog..akkor nyilván több is lehet a sperma, ha pedig "sűrűn" volt dolog akkor egyértelműen kevesebb lesz...

2011. márc. 3. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Az is lehet, hogy kevesebb vizet ittál.. és emiatt kevesebb lett.
2011. márc. 3. 16:25
 4/8 édesapád válasza:
55%
mert 5ször verted ki előtte h tovább bird te hülyegyerek...:D
2011. márc. 3. 19:34
 5/8 A kérdező kommentje:
1x sem vertem ki előtte, te méghülyébbgyerek.Ha kivertem volna előtte, akk nem írnék ide ilyet
2011. márc. 3. 19:46
 6/8 anonim válasza:
44%
Elapadt a tej. Megesik.
2011. márc. 8. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
nincs benned elég apatej :D
2011. márc. 11. 08:35
 8/8 A kérdező kommentje:
de máskor, meg ha magamnak csináltam, v ha a bnőm kiverte, akk volt, még sok is
2011. márc. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!