Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell használni? Mit kell tenni?
Szerintem az ubi meg a banán is túl dúrva oda. Nehogy felsérts bent valamit mert ugye ott némi kaka is van időnként, nehogy elfertőződjön. A végbélben lévő záróizmok ellazulnak hosszas izgatás, előjáték hatására. Ha csak bedugdosol dolgokat az szerintem nem jó ötlet. Ez is főleg fejben dől el. Ha ráhangolódsz, és kívánod a behatolást, és nagyon lassan óvatosan csinálják síkosítva az utat akkor kerülöd el a fájdalmat.
2011. márc. 3. 15:46
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális választ. Ez a tágítás valamennyire maradandó vagy hamar megszűnik a tágulás? Előtte tisztálkodok, vagy esetleg(ha maradandó)akkor fürdés közben is rásegítek...
bocsánat nem akarok belepof*zni a dologba, csak egy vélemény:
ne tágítsd ki nagyon a popólyukad, mert aztán a későbbiekben ebből komoly problémáid lehetnek (nem tudod tartani a székleted, köhögéskor bekakilsz)
ott a másik lyuk, amit arra találtak ki.
-magánvélemény-
2011. márc. 3. 15:56
Szerencsére nem maradandó, hiszen akkor a széklettartással gondok lennének. Viszont ha okosan, és viszonylag sűrűn hódolsz az anális örömöknek akkor kellemes inger hatására igen gyorsan ellazulsz ott lent. Mondhatni hozzászokik a popód a dologhoz, és tudja miként kell reagálni a kellemes ingerekre.
2011. márc. 3. 16:00
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hááát nem akarom nagyon tágítani. Csak kicsit. Ki akarjuk próbálni így is...
előszőr eszedbe ne jusson négykézláb, mert ordítani fogsz a fájdalomtól.. ahhoz még túl görcsös és feszes leszel!!!
oldalasan (pasi mögötted) , és sok síkosítóval - lassan haladva nem fog fájni.
és tényleg fejben dől el :)
elötte egy kisebb beöntést viszont csinálj!
2011. márc. 3. 16:20
7/11 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Akkor mire valók az anál tágító(szexshop-ban) ha nem maradandó a tágulás? Csak előtte használják v rendszeresen?
3 éve vettem egy kb 15 cm-es vibrátort, de igazából arra kellett, hogy kicsit lazúljak "ott", mert egyszerűen a párom szerszáma nem fért be. Hetente általában 1-2-szer masztizok és olyankor mindig popsiba csináltam, elég hamar kitágultam attól a vibrátortól annyira, hogy utána már tudtunk análisan szeretkezni a férjemmel. Annál jobban azóta sem tágult ki, és jobban nem is szeretném. Szabad szemmel nem lehet észrevenni, hogy tágultam, csak érzem.
De ettől nem lettem annyira laza, hogy tüsszögéskor, vagy köhögéskor "bekakilnék", ahogy az előző válaszoló írta. :)
2011. márc. 3. 17:08
9/11 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, tehát valamennyire csak maradandó. Amúgy a tüsszögős kicsit vicces volt:D:))
Szerintem az erre a célra kitalált tágítókat használj ne "természetes" eszközöket. Engem is érdekelt ez a dolog mert attól féltem, hogy "úgy marad" de nem! Nálunk nincs gond mert a párom nem túl nagy bár azért néha fáj, mert nem túl türelmes sajnos...sok sikert!
2011. márc. 3. 17:57
Kapcsolódó kérdések: