Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés

nemrég elvesztettem a szüzességem a barátommal akivel egy éve vagyunk együtt és nem élveztem egyáltalán de nem tudom miért és nem is várom a következőt ő pedig már nagyon és meg attól tartok h soha nem is lesz jó nekem vagy h van valami bajom azért nem élveztem

17/L

2011. márc. 3. 15:03
 1/2 Jucus Pucus ***** válasza:

Szia!

Azért az első néhány alkalommal ne várj feltétlen csodát. Kell egy kis idő, míg Te is megszokod ezt az új szitut, meg míg kitapasztaljátok, hogy hogy a legjobb. Hosszú előjátékot javasolnék, és maximális odafigyelést a pasi részéről. Te pedig nyugodtan nyisd ki a szád és jelezd, ha valami nem jó, vagy ha éppen nagyon is jó, illetve mondd el, hogy hogyan csinálja, hogy jobb legyen. Ha ezt kellemetlennek érzed (mármint beszélni), akkor máshogy vezesd rá.

2011. márc. 3. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
A masztizást élvezed? Van orgazmusod?
2011. márc. 3. 15:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!