Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hüvelyi fájdalom - ez mitől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hüvelyi fájdalom - ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A szituáció a következő: A párommal most került sor az első aktusra. Mindketten szüzek vagyunk (voltunk), én 22 ő 19 éves. Már kb egy hónapja rendszeresen pettingeztünk, orálisan kényeztettük egymást, meg van az intimitás, szeretjük egymást, és vágyunk egymásra. Viszont nagyon fáj neki, ha valami belekerül a hüvelyébe (szúró, erős fájdalom) - nem is szokott maszturbálni, párszor próbálta, de fájt neki, ha beledugta az ujját. Az aktust már többször próbáltuk, ami igen nehézkesre sikeredett - egyrészt a tapasztalat hiányzott, másrészt igen szűk a hüvelye, így közös igazítgatással is csak nagyon nehézkesen került a szerszám a helyére. Ezeket a próbálkozásokat előjáték előzte meg, hogy kellőképp benedvesedjen. Viszont miután beletettem a szerszámomat, nagyon fájt neki - hangosan fel is sikoltott a fájdalomtól, ehhez persze hozzáadódhatott, hogy a szűzhártya több mint valószínű, hogy teljesen átszakadt. Mindenesetre abba is kellett hagynunk. Próbáltam már előbb orális szex közben a nyelvemmel érinteni a hüvelyt, de az sem volt neki jó érzés.

Mitől lehet ez a fájdalom? És még lényegesebb, mit lehet tenni ellene? Mindketten higiénikusok vagyunk, betegség is szinte kizárt. A szűzhártya érintése nélkül is megvan ez a fájdalom, így nem hiszem, hogy az okozná. Ő is nagyon vágyik az ilyen féle együttlétre, és biztos abban, hogy szeretné, tehát nem hiszem, hogy lelki okai lennének.

2011. márc. 3. 15:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán el kellene látogatnia az orvoshoz. Ez még nem jutott eszetekbe?...
2011. márc. 3. 15:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Szerintem nem itt kellene keresni a választ, mert valószínűleg senki nem fogja tudni megmondani, hogy ez miért van. Ajánlom a nőgyógyászt. Nem olyan szörnyű, mint amilyennek mindenki mondja.:) Ő biztosan tud segíteni.:)
2011. márc. 3. 17:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!