Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról, ha egy 17 éves (szép) lány teljesen tapasztalatlan erotika téren (pl. petting, orál, szex, stb. )?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 14:14
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
azt hogy éppen ideális kor ahhoz hogy elkezd ezeket felfedezni és ne szégyelld senki előtt hogy nem feküdtél le már 1000000 férfival, mert kevés az ilyen lány mint te!
2011. márc. 3. 14:16
 2/16 anonim válasza:
100%
Nem gáz, ha erre gondolsz. majd később te is leszel tapasztalt ;) csak várd meg aki méltó rá, hogy felfedezd vele a dolgokat :)
2011. márc. 3. 14:16
 3/16 Norb66 ***** válasza:
100%
Azt hogy egy ideális barátnőjelölt akit meg kell hódítanom, és meg kell tanítanom :)
2011. márc. 3. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy jó ember! :)
2011. márc. 3. 14:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy van isten és nem minden lányban járt már a fél világ hanem vannak normális lányok is a földön.

Nem tudom miért hiszik azt a lányok, hogy aki minél több fiúval volt az menő..az nem menő az k_rva

Persze ha valakinek van egy komoly barátja 2-3-4 évig jár vele és csak vele fekszik le aztán vége és lesz egy másik barátja( nem megcsalás vagy amit hagyta el az előzőt) és vele is jár azzal nincs gáz..de ezek a pláza,diszkó, menő pics_k a szexen kívül másra nem valók.

Tisztelni való az életviteled!

2011. márc. 3. 14:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Detto velem is ugyanez van. Teljesen tapasztalatlan vagyok és nem hinném, hogy találok normális fiút. Hát ez van, max. átállok a lányokhoz és nem divatból. >.< :D
2011. márc. 3. 14:42
 7/16 Norb66 ***** válasza:
84%
Hirtelen két normális lány is felbukkant. Most mondjam azt hogy van Isten? :D Na majd ha én is rátalálok egyre!
2011. márc. 3. 14:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy tök jó, hogy vannak még olyan lányok, akik 14 évesen még nem voltak tíznél több pasival.

Az ilyen tapasztalatlan lány érték, mert nem terem minden bokorban, és amelyik srác egy ilyen lányt meg tud hódítani, az sokkal többet ért el, mint az, aki az adott héten az ötödik partnere a "hölgynek".

Amúgy meg igen, nagyon jó érzés ilyen dolgokra megtanítani valakit, együtt átélni a felfedezés örömeit :)

23F

2011. márc. 3. 14:49
 9/16 anonim ***** válasza:
14:42 vagyok. Azt kifelejtettem, hogy szintén 17 vagyok. : D
2011. márc. 3. 14:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális, sőt férfiszemmel aranyos. ;)
2011. márc. 3. 15:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!