Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlátható képet szeretnék kapni a melyik korosztály a legjobb az ágyba,3X éves lányok vs 2X éves lányok?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 11:07
1/7 anonim válasza:
Egyénfüggő. Szerintem nem lehet általánosítani.
2/7 anonim válasza:
Mindkettővel voltam, és azt kell h mondjam h a 3x éves nők ;) És nem csak az ágyban jobbak, hanem agyilag/belsőleg is. Persze van kivétel, de általánosságban ez igaz!
24/F
3/7 anonim válasza:
szerintem a 2x.. bár csak 18 vagyok.. de engem nem izgatnak a 3x esek
4/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezt bárki meg tudná mondani, mert nincs olyan, aki vagy 500-500 lánnyal-nővel végzett statisztikai felmérést egyedül. Így meg nem lehet komoly eredményt kimutatni. Épp ez a szép benne. Mindenkinek az a korosztály jobb az ágyban, akihez vonzódik. Én még nem vonzódom a 30-asokhoz, ezért nem is érezném magam olyan jól velük, mint egy 20-onévessel. 24f
5/7 anonim válasza:
Egy harminc feletti nővel voltam, ezért nem reprezentatív, vele fantasztikus volt minden szex. Jobb mint a húszasokkal.
27F
6/7 anonim válasza:
Na akkor en elmondom, hogy volt tobb 30-on feluli baratnom is.. a szex szuper volt. El is konyveltem magamban, hogy az erett nok sokkal jobbak, nekem csak ilyenek kellenek. Aztan a sors ugy hozta, megismertem ot, 20 eves volt akkor...s, hogy ne bocsajtkozzak reszletekbe csak annyit mondok megismertem milyen az igazan jo szex. Szoval nem lehet altalanositani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!