Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Mi van akkor ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi van akkor ha a barátotoknak túl nagy a pénisze?

Figyelt kérdés
a sex kellemetlen vele a méret miatt, mit lehet ilyenkor csinálni hajtsam félbe dehát nemtudom, nemtudok már egy normálisat sexelni mert a legtöbben nem bírják fáj nekik hisztiznek elveszik a kedvét is tőle az embernek :D
2011. márc. 3. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:

kérd meg h legyen gyengéd.. .

vagy csak a végét tegye be

2011. márc. 3. 11:10
 2/9 A kérdező kommentje:
én vagyo ka fiú bocs ha ez nem jött le :D az vagyok dehát ha egyszer nem... lehetne egyébként ettől valami baja?
2011. márc. 3. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
Keress olyan lányt, aki a nagyot szereti. Tagadják, meg jönnek a kamu dumával, hogy a méret nem számít, mégis sokan a nagyot szeretik. ;)
2011. márc. 3. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A túl nagy bizony fájdalmas tud lenni, azt javaslom, hogy izgasd fel rendesen, és próbáljátok ki, mikor meddig oké. Nálam is sokmindentől függ, hogy épp mennyi az, ami még nem fáj... vigyázz, mert lehet baja attól, ha túl nagy. A fájdalmon kívül (ami így elveszi a szex értelmét, mivel mindkét félnek élveznie kéne...) akár cisztát is okozhatsz vele... próbáld kontrollálni magad, nem kell mindig tövig nyomni...
2011. márc. 3. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Mégis mekkora? Hosszt is írhatsz, de elsősorban az átmérője érdekes ilyen szempontból.
2011. márc. 3. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer találkoztam egy elég nagy méretekkel megáldott sráccal. Fájdalmas élmény volt eleinte, mivel én alapvetően szűk vagyok. Viszont idővel egymáshoz szoktunk, ő rájött, hogy sok időt kell hagynia az előjátékra, és kellően fel kell izgatnia, és nem szabad elsőre tövig hatolni... a lényeg a fokozatosság. Valószínűleg nem voltál kellően figyelmes/türelmes. Tanuld meg =) De persze találhatsz olyan csajt is, akibe könyékig tudsz turkálni, annál nem kell ilyesmire időt szánni, de kérdés, hogy melyik éri meg neked jobban.
2011. márc. 3. 12:16
 7/9 anonim ***** válasza:

"mit lehet ilyenkor csinálni hajtsam félbe dehát nemtudom,"

Hát, ha tudod. Ez is egy megoldás.

2011. márc. 3. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Rakd be a satuba és vágj le belőle.
2011. márc. 3. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
mekkora az a nagy méret? xd
2011. márc. 3. 15:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!