Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek keresem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek keresem a G-pontját de csak egy nagy gömböt találtam aminek a közepén van egy nyílás, mint a férfiaknak a péniszén, ez lenne a G-pontja?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 08:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ja és hogyan ingereljem ,hogy élvezze?
2011. márc. 3. 08:59
 2/15 anonim ***** válasza:

lehet én vagyok tájékozatlan, de a g pont se nem látható se nem érezhető (mármint neked máson....érted)

Tehát te nem látod, ill érezed (tapintod) a csajod g pontját, csak ő tudja jelezni, hogy hol überfantasztikus neki.

2011. márc. 3. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Amit te találtál, az a méhszáj, nem pedig a g-pont. Keresd tovább.
2011. márc. 3. 09:01
 4/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem.. amit ő talált az a csiklója. Ha látod is és van rajta egy kis nyílás mit a péniszen, akkor az a csikló. A g-pontot ne kivül keresd hanem belül. Benyúlsz és a nő hasfalán találsz egy bogyót, ilyen rücskös, na de az csak akkor lesz izgatható ha már előtte csináltál vmit, mert ha csak anélkül nyúlsz oda nem érez mást csak kellemetlen érzést. És ha izgattad máshol, és benyúlsz és elkezded az ujjaddal nyomkodni sutulni, akkor először a lány pisilési ingert fog érezni, de ne hagyd abba, mert hamar átvált jó érzéssé. Sok sikert.
2011. márc. 3. 09:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem annyira tájékozatlan a kérdező, hogy kívül keresi a g-pontot, hogy a csiklóját találja meg helyette. Mellesleg nekem azon nincs is nyílás, csak egy picike gömböc. Belül tényleg olyan a méhnyak, egy ujjnyi hosszra fent a hüvelyben, amilyennek leírta. Gömb alakú, közepén a méhszáj, a nyílás. Lehet, hogy könnyen elérhető, lehet, hogy nem, ez változó. De azt amúgy nem ajánlatos birizgálni, mert nagy a veszélye, hogy beviszel valami bacit és megbetegszik.

A g-pontot a legtöbb lánynak valóban a has felőli oldalán kell keresni a hüvelynek. Nekem azt mondta a barátom, hogy érzett egy pici rücskös bigyuszt, én sejtettem, hogy az az, mert iszonyat jó érzés volt. Kicsit jobbra a hasam felőli részen.

21/L

2011. márc. 3. 09:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csiklót felismerte kívülről (legalább is remélem), és ha belül kotorászott, az bizony a méhszáj. A G-pont a hüvely nyílásától körülbelül 3 cm-re található. Szivacsos, 2,5-3 cm-es terület a húgycső közelében, és tapintásra olyan, mint egy kicsi szivacs. A hasfal felőli részen keresd.

Ha megtaláltad a g-pontot, a legjobb, ha a mutató- és a középső ujjadat használod: hajlítsd be az ujjaidat, majd nyújtsd ki őket (mintha hívnál valakit az ujjaiddal), és ezt ismételd. És tényleg valószínű, hogy vizelési ingert fog érezni a barátnőd, de ne hagyd abba, nem kell aggódni, nem fog bepisilni, hanem lesz egy elképesztő orgazmusa.

2011. márc. 3. 09:15
 7/15 anonim ***** válasza:

"egy nagy gömböt találtam aminek a közepén van egy nyílás "

:'DDDDDDDD :'DDDDDDDDDD :DDDDD:DDD

2011. márc. 3. 09:18
 8/15 anonim ***** válasza:
16%
A nagy gömb, amit találtál valószínűleg az, hogy a barátnőd valójában egy UFO és ott tárolja a titkos letapogató készülékét. Ha nem akarod, hogy az egész föld kipusztuljon, sürgősen ki kell operálnod belőle, és a saját péniszedet is le kell vágnod, mert megfertőződtél egy idegen vírussal.
2011. márc. 3. 09:46
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
egy nagy gömböt találtál és rajta egy nyilás. Nem lehet hogy az a feneke?....
2011. márc. 3. 09:48
 10/15 anonim ***** válasza:
54%

9:48

Besírtam! :)

2011. márc. 3. 09:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!