Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült elérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan sikerült elérni a hüvelyi orgazmust lányok? Ötletek?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, 3 éve élek szexuális életet,de eddig még sosem sikerült.. :(

Én lennék a legboldogabb,ha végre összejönne.. Olvasgattam itt hogy némely lányok nem képesek rá,de én igenis képes vagyok,tudom.. :D

Milyen pózt javasoltok, vagy akár ujjal is elérhető?

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 2. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem sem jön össze. :SSS és ez olyan rossz :|
2011. márc. 2. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A behatolás során szinte sosem érem el az orgazmus, kivéve ha a csiklómat is izgatom közben, de az csikló+hüvelyi orgazmus. Ha a szerelmem az ujjait használja, kb fél perc alatt a mennyekben vagyok, és többször egymás után...
2011. márc. 2. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem sem sikerül :( bosszant a dolog mert a párom azt hiszi, hogy én olyan nagyokat élvezek ha hátulról csináljuk pedig élvezem de nem elélvezem :( ha sikerült írd meg kérlek! :D
2011. márc. 2. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Fél év szex nélkül, nincs pöcök símogatás se, semmi, és amikor már annyira ki vagytok éhezve, hogy kis hijján a kutyára is rámásznátok, akkor egy lepedőszaggató együttlét egy megfelelően jó és vastag farkú pasival! ;-)
2011. márc. 2. 22:53
 5/6 anonim válasza:

nekem férfi misszionárius pózban sikerült elérnem a hüvelyi orgazmust azzal a kis változtatással, hogy a partnerem (tehát a férfi) "dolgozott", én pedig a hüvelyi izmaimat megfeszítettem és elengedtem közben

sok sikert:)

2011. márc. 3. 01:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Misszionárius pózban, a férfi folyamatos ütemmel csinálja sokáig, megállás nélkül. :-) Lehet közben gyorsítani és az erős, vad lökések is nagyot dobnak az esélyeken. :-) De ha kezdő vagy, akkor könnyebben elmész a pasid ujjaitól. Középső, plusz gyűrűs ujj, kicsit behajlítva, tenyér felfelé nézzen, te jó nedves vagy (sokáig izgasson előtte), és úgy húzgálja ki-be, de ne túl lassan. Esetleg, ha közben nyal, és érzi, hogy elmennél, akkor hagyja abba a nyelvével, és folytassa a kezével, akkor mégkönnyebb... :-) Nem kell stresszelni, jön az magától!
2011. márc. 3. 03:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!