Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nekem miért kellemetlen, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért kellemetlen, ha a G pontomat izgatják?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon ragaszkodik hozzá, hogy a G pontomat izgassa, mert sok sxex-szel kapcsolatos olvasmányból azt szűrte le, hogy a Nőnek annál jobb érzés nincs! Kb háromszor kipróbáltuk, és olyan szinten pisilnem kell tőle, hogy reflexből összezárom az izmaimat, és nem tudok ellazulni,ráadásul nekem ez nem is olyan kellemes! Ezt is gyakorolni kell, vagy ha nem jó, akkor inkább ne eröltessük? Köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 2. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
mert az valszeg nem a g pontod...
2011. márc. 2. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Hanem akkor mi? Mi van még ott?
2011. márc. 2. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi lehet, nem akarok hülyeséget mondani....De amit ti találtatok az valszeg nem az...
2011. márc. 2. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se a G pontot találtátok meg...ez az állítólagos pont, amit izgat a barátod, hüvelyen belül van?
2011. márc. 2. 18:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Hol máshol lenne?
2011. márc. 2. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
sok tudatlan... igen az a g-pont izgatása gyakran jár vizelési ingerrel, de ne félj idővel elmúlik ha tovább csinálja:) és remélhetőleg nagyon fogsz élvezni:)
2011. márc. 2. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:
vagy neked nem erogén zóna a g pontod, vagy az nem az volt, vagy hüvelyi fertőzés. ha érett is vagy a szexre nem csak úgy csinálod mert menő dolog akkor keress fel egy nőgyógyászt! meg fogja érteni, és ad majd néhány jó tanácsot
2011. márc. 2. 20:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. márc. 3. 08:15
 9/10 oegallot ***** válasza:

Szerintem is G-pont lehet.

Az érzés kellemetlen vagy a vizelési inger?

Nekem az a véleményem, hogy ez az inger jobban zavarja a nöket, próbálják visszatartani. Ha spriccelve élveznek el azt szégyellik, mert úgy gondolják, hogy odavizeltek.

Ha elélvezel és spriccelni fogsz ne aggodj, az nem vizelet. A pasid meg fog érte örülni.

2011. márc. 3. 17:32
 10/10 Gyurmoj válasza:
Ha izgatják a G-pontodat, akkor már mp-ig azt fogod érezni, hogy pisilni kell, de ha kibírod, hogy nem zárod össze az izmaidat, akkor eljuthatsz az orgazmusok mennyországába.
2011. márc. 13. 21:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!