Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lottek a tiszteletnek? Foleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lottek a tiszteletnek? Foleg fiuk valasza erdekelne.

Figyelt kérdés

Szoval arrol lenne szo hogy a volt baratommal bar szakitottunk...ilyen nyitott kapcsolat felesegunk van.Neha(egy ket hetente egyszer ketszer ...mikor hogy) talalkozunk csokolozunk es kesz.

Legutobb viszont le is fekudtem vele. Szerintetek ezutan hogy nez mar ram? =(

2011. márc. 2. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát mit? xD Qrva, addig b@szom míg nem lesz normális csajom, aztán repül. Kb ezt xD
2011. márc. 5. 15:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Őszintén?én ettől nem tartanálak ku.rvának,de meglenne a véleményem hogy ha nem akarod felmelegíteni csak dugni,akkor azt mondanám"hmm.Nem semmi csaj " :) Ha én lennék az ex kanod,örülnék hogy olyan exem van akit lehet szabadon k-úrogatni,nem témázik rajta.;) Lehet lepontozni.

Attól függ,te hogy állsz az exedhez.Ellenben a szakítás nem jelenti hogy kiabáltok egymásra.Viszont az hogy érdekel hogy néz rád,azt jelenti te még mindíg szereted,vagy tévedek?ebben az esetben nem ajánlom ezt folytatni.De ha nem szereted,nyugodtan vágj bele ;) :P

2011. márc. 5. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:

03-05 15:06

Nem normális a csaj ha odaadja magát neked? :S

Álszent kis nyomi!

2011. márc. 9. 00:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!