Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mi a véleményetek? (többi lent)

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm és volt egy felesége született egy gyerekük is. és kb a lagzi után5-6évvel történt egy balesete. nem írom le részletesen de az történt hogy a pénisze és a herélye sérült nagyon meg és emiatt több műtétje is volt de ezek után képtelenné vált szexuális életet folytatni.a felesége kb egy év mulva elkezdte csalni vagyis csak félreb@szott nem volt folytonos szeretője aztán rá vagy 2 évre elis váltak. vélemény erről!! én nemtudom a nő helyében mit tettem volna megértem valamien szinten de valahol meg nem
2011. márc. 2. 18:07
 1/7 Tömés ***** válasza:
24%
Ha van egy csajom, és be kell varni a lukát, akkor a fő lényeg elvész, amiért a csajom.:)
2011. márc. 2. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ő dolguk. Lehet, hogy én is elváltam volna... Elítélni nem szabad, mert szerencsére nem te vagy ebben a helyzetben, nem tudhatod, te hogy cselekednél. 24f
2011. márc. 2. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
nem lehet feláldozni az életed egy másik emberért!szomorú a történet,de az élet megy tovább és csak egy élet van,több nincs...
2011. márc. 2. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Felszínes dolognak tartom ezért elhagyni valakit,de persze nem vagyunk egyformák.Én nagyon szeretem a férjem,és nem fogom csalni,vagy elhagyni,ha impotens lesz,vagy például féllábú,mert az is ugyanez a kategória.
2011. márc. 2. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet feláldozni az életed egy másik emberért"

ezek után akkor minek süketeltek szerelemről meg odaadásról? az nem szerelem és szeretet, ahol nem vagy képes akár az életed is adni a másikért....főleg hogy már gyerek is, ha a gyerekedért sem vagy képes ennyit áldozni, akkor megérdemelted volna hogy téged is kidobjon anyád vagy apád amikor gyerek voltál....

az csak olyan majomfajta együttélés, olyan cigányos érdekközösség....a cigánybanda ilyen, amíg van zsákmány addig minden jó, utána meg mindenki lelép

2011. márc. 2. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszoló

átéltem pár dolgot,úgyhogy kérlek vegyél vissza!miért bűn ha az ember szeretne boldog életet élni?

Az éremnek 2 oldala van!

cigányozást meg abba kellene hagyni és édesanyámat se szidjad,mert már nem él.

2011. márc. 2. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:

kedves utolso.

az utolso elotti valaszolo egy rossz szot se mondott a szuleidrol

2011. márc. 8. 21:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!