Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire fontos egy párkapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos egy párkapcsolatban a szexualitás?

Figyelt kérdés

S ha az minimális, félreléphet az egyik fél?

Hiszen csak ösztönök tömkelege az együttlét...

2011. márc. 2. 17:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bizonyos életkor felett, megfelelő érzelmi kötöttség és felelősségtudat mellett, fontos.

"ösztönök tömkelege az együttlé" --ezzel nem értek egyet.

2011. márc. 2. 17:49
 2/11 anonim ***** válasza:
szerintem fontos!!! nagyon is!!
2011. márc. 2. 17:53
 3/11 anonim ***** válasza:

szerintem is nagyon fontos,ha az nincs,vagy nem jó,vége van mindennek

22/l

2011. márc. 2. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos!

Viszont, ha nem elegendő a szex, akkor sem a félrelépés a jó megoldás! Ugyanis azzal nem oldod meg a párkapcsolati problémádat, csak pillanatnyilag enyhíted az étvágyadat. Ha szereted a lányt, akkor próbáld vele megbeszélni, ha nem megy, akkor sajnos az a párkapcsolat végét is jelentheti...

Illetve én sem értek együtt ezzel a kijelentéssel:

"ösztönök tömkelege az együttlét..."

üdv.

2011. márc. 2. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem fontos, huszadrangú, van ilyen is. 22/L
2011. márc. 2. 20:53
 6/11 anonim ***** válasza:

A szex olyan mint a feltét a pizzán. Isteni, és annélkül csak egy üres száraz tészta az egész, akármilyen szépen sütöd meg!

A Szeretlek kívánlak akarlak alig különbözik egymástól. Szerinted mi történik ha ezeknek kitépik a gyökerét? A kapcsolat elhervad.

A szex olyan alap hogy azt sokan nem is akarják tudomásul venni.

A férrelépés lelkiismereti kérdés. Ha a kapcsolat kihűlt, akkor szinte jogos, de ha az érzelmi kötődés még mély akkor súlyos lelkiismereti terhet okozhat, annak ellenére hogy a logika teljesen jogosnak és szükségesnek érzi, a szív a főnök és ő ilyenkor borzalmas napokat él át. :(

2011. márc. 2. 23:26
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 20:53

Bocs nem akarok kötekedni, de akiknek huszadrangú azokat tutira meg fogják csalni. A szex a másik átélése. Ha ez neked huszadrangú, akkor miért lennél velem?

Szerethetsz te akárhogy, ha nem kívánsz, akkor nem akarsz engem, csak egy tárgy kell neked. Egy őrkutya címerállat, vagy társaság, de nem társ. Ez így működik.

2011. márc. 2. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kértem kioktatást, csak leírtam a véleményem. Van párom, nem állítottam egy szóval sem, hogy nem kívánom, vagy ne szeretnék vele szexelni. Viszont megfordítva annyira szeretem őt, ha soha többet nem tudnánk szexelni, akkor is vele maradnék, nekem fontosabb, hogy olyan ember legyen mellettem aki a másik felem teljes mértékben, mint az hogy most milyen a szex. A pizzás hasonlatra reagálva: én meg azt mondom, hogy a szex a hab a tortán, a torta anélkül is isteni, de az tény hogy feldobja, ennyi.:)
2011. márc. 2. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Alappillére.

És nem csak ösztönök tömkelege, hanem intimitás, egymásra figyelés, szeretet, és örömszerzés egymásnak.

Ha egy kapcsolatban nincs, vagy nem jó a szex, az súlyos párkapcsolati problémák tünete.

2011. márc. 3. 02:54
 10/11 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 23:58

:DDDDD

Tuti hogy nő vagy! A nők gondolkodnak így. Egy darabig persze.... :D Amíg meg nem jelenik Huán, vagy Álehándró az életükben és elkezd bizseregni a nunijuk. Nem értik mi történik velük, azt hajtogatják hogy teljesen hülye vagyok de nem tehetnek ellene semmit sem.... :D

Azok a nők akik így gondolkodnak szerintem meg lesznek csalva ha a szexet hátrasorolják. Van hogy fontosabb a nőknek postára menni, mint együtt lenni a férjükkel. Na amikor ez bekövetkezik akkor a férj szomorkodik, majd elkezd nézelődni. Sajnos tapasztalat.

2011. márc. 4. 15:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!