Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fogamzásgátló tabi mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabi mellett több menet?

Figyelt kérdés
Ha több menetet akarunk lenyomni fogigátló mellet(magyarul nem használunk gumit) akkor hova élvezzen el, hogy utána ne a saját spermáját kelljen "megd.gnia"?:)
2011. márc. 2. 15:28
 1/9 anonim ***** válasza:
szádba hasadra ahova akar
2011. márc. 2. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
szádba
2011. márc. 2. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi ésszel az orrodba hátha születik néhány agysejt a fejedben:)
2011. márc. 2. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Minden menet után kikanalazzátok. Jó játék.
2011. márc. 2. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
ha a lepény utálja a saját nedveit akkor van víz, menet után meg lehet-szokás fürdeni...
2011. márc. 2. 15:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a pasas, aki undorodik a saját spermájától, nem normális. Ha meg tényleg ennyire gond, akkor élvezzen a hasadra, a melledre, a szádba vagy az arcodra. Ha meg ez neked nem tetszik, akkor marad a zsepi.
2011. márc. 2. 16:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert még nem csináltuk úgy soha. Mármint, hogy belémélvez és utána másik menet. Az érdekel h milyen úgy a szex, nem zavaró? Aki meg gyökérséget ír, az nem tudom miért koptatja az ujját....
2011. márc. 2. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
A jó szex az nyirkos, nedves lucskos. Úgy, hogy semmi gond.
2011. márc. 2. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen beleélvezek a barátnőm puncijába, szerintem egyáltalán nem zavaró. Tulajdonképpen van elég hatás ami ér olyankor, a legkevésbé a spermám zavar...:P
2011. márc. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!