Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni állandó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni állandó merevedés ellen?

Figyelt kérdés

Illetve nem állandó csak nagyon sokszor és borzasztó kellemetlen és idegesítő tud lenni, sokszor zavaró is mert nem kis darab. pl ha zötykölődök buszon vagy kocsiba akkor is. Barátnőm van és hetente 4-5 alkalommal szexelünk is emellett én is "játszadozom" otthon egyedül, sokszor csak muszájból mert annyira idegesítő.

Rengetegszer felkelek éjjel is arra, hogy áll, pedig semmi olyat nem álmodtam ami ennyire izgató lenne és így az alvás is rossz.

Miért van ez? Lehet mögötte valami betegség? Vagy inkább örüljek, hogy nincs impotenciám?

2011. márc. 2. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Van két kezed, van a gatyádnak zsebe hát verd folyton. Csak hordj fehér gatyát és azon nem látszik, hogy csupa g*ci az egész.
2011. márc. 2. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is irigylem a barátnődet. Mindig használható vagy ez nagyon izgató egy lánynak :)
2011. márc. 2. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Eljön majd az idő, amikor a fél karodat odaadnád egy merevedésért!
2011. márc. 2. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem meg pont az a bajom h nem tart ki merevedésem, "úúgy" kell noszogatni h álljon, pedig 20 éves vok.

..

bárcsak nekem lenne az a problémám mint neked..

2014. máj. 10. 11:03
 15/15 soneek válasza:

Elég régi téma, de tényleg elég idegesítő... 28 vagyok, van egy kisfiam, kb 12 éves koromtól én sem bírok a cerkámmal.

Ha buszon mocorog, én például elérakom a táskám és kész. :)amikor nem figyel senki, megigazítom hogy kevésbé látszódjon. Nálunk ez családi dolog lehet, mert nagypapám 75 éves és mamámat még mindig megmássza a vén kujon :D

2016. ápr. 6. 06:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!