Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan támadjam le? A párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan támadjam le? A párom mindig mondja, h nagyon szeretné ha egyszer letámadnám

Figyelt kérdés
Srácok adjatok ötleteket,ti minek örülnétek?
2011. márc. 2. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Egy mae geri chudan-t javallok.
2011. márc. 2. 11:54
 2/16 A kérdező kommentje:
miért olyan izgató ez nektek fiúk?
2011. márc. 2. 11:54
 3/16 A kérdező kommentje:
az mi?
2011. márc. 2. 12:01
 4/16 anonim ***** válasza:
mae geri egy karatés kifejezés :D
2011. márc. 2. 12:07
 5/16 Tony ***** válasza:
amikor nem figyel,hátulrol üsd le,tarkóját nyomd a földre kezeit pedig kösd ösze
2011. márc. 2. 12:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szegénykém. Hülye válaszokat kapsz. :D

Én adok egy normálisat:

A letámadást nem fizikai erőszakosságként kell értelmezni. Inkább, hogy kezdeményezőbb vagy. Ha pl. mikor nem gondolná, akkor kezd el simogatni, csókolgatni, fogdosni Ott neki, nyögdécselj, mutasd, hogy kívánod őt. Aztán vedd elő a farkát és kezd szopogatni, nyalogatni, ha kemény, akkor ülj bele és lovagold meg a "lovacskát". Nő vagyok, én csak azt írtam le, hogy én hogy "támadnék".

2011. márc. 2. 12:14
 7/16 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. márc. 2. 12:28
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Kötözd meg és egy felcsatolhatóval dugd seggbe
2011. márc. 2. 12:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen csak mássz rá. Egyből térj a lényegre. Légy határozott, lehetsz kicsit erőszakos is lökd a falhoz/ágyra, húzd le a gatyáját és kényesztesd :)
2011. márc. 2. 22:48
 10/16 anonim ***** válasza:
Neki nyomnám a falnak, és elkezdeném csókolgatni, le szedni a ruhát, majd egy kemény menetet lenyomni az ágyban. :P
2011. márc. 5. 21:17
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!