Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyósom, hogy csábítsam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósom, hogy csábítsam el?

Figyelt kérdés

Negyvenes éveiben járó anyósjelöltem nagyon vonzó a számomra. Gerjedek rá, mert korához képest nagyon jól néz ki és az a fajta nő, akit nagyon ....

Hogy lehetne kipuhatolni, hogy kapható-e ilyen dologra, úgy hogy senki se érezze magát kellemetlenül, ha rosszul sülne el a dolog?

2011. márc. 2. 08:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Nagy az Isten állatkertje,de sajnos alacsony a kerítés! Megérdemenéd ökör fiam,hogy az anyós csak játszon veled és teszteljen,hogy magadtól vagy iylen hülye vagy valaki súgott? Remélem csapdába esel és elmondja a lányának,hogy Te mekkora barom vagy és már dúdolhatod a "szállj el kismadárt" 22L
2011. márc. 2. 10:16
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Az első hozzászólónál a pont!
2011. márc. 2. 10:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Ha bejön,és kiderül.mert ki szokott derülni akkor qrva nagy családi botrány lesz belőle.Akkor se feleség jelölt nem lesz se anyós.de lehet hogy az após jelölt kicsontoz amiért,levertad mindkét szeretett nőjét!
2011. márc. 2. 12:58
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

nagyot fogsz szerintem csattanni :D de megkérdezheted barátnod hogy benne lenne-e egy 3as meccsben, de te akarod kiválasztani a 3. személyt... az anyját.

XD

2011. márc. 2. 15:30
 15/22 anonim ***** válasza:
Anya komplexus.....
2011. márc. 2. 16:33
 16/22 anonim ***** válasza:

Igy van,ovatosan szep lassan halozd be!

Nekem jo volt, mert veletlenul, de osszejott szal hajra!:D

Annyi, h tenyleg okosan, mert balhe lesz belole, ha kiderul, mi is csak hebe-hoba jarunk ossze!

2011. márc. 2. 22:24
 17/22 A kérdező kommentje:

Na azért ésszel a sértésekkel, hisz nőről van szó. Nem fartúró bu.i vagyok. Az természet ellenes, de hogy egy gyönyörű nőhöz vonzódom, ez szerintem elfogadható. Itt inkább az erkölcsösség kérdése játszik szerepet. Az viszont köztudott, hogy a cseresznyéből is a sötétbordó a legédesebb, nem pedig a élénk piros ropogós. Tyúkból van a legfinomabb húsleves, nem pedig a csibéből :).

Anyakomplexus volna? Nem hiszem, mert nem rejszolok a muterom képére és nem is fantáziálok róla.... Nem a kor számít, hanem a kölcsönös vonzalom és megértés!! Hahó negatív véleményű emberek, már nem a sötét középkorban élünk!

Mi van az olyan országokban, ahol az 1-2 éves sejk lányát megházasítják egy 20-30 éves emberrel?

2011. márc. 3. 06:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Az a nép is beteg,mint Te! Az sem elfogadott itt, hacsak nem élsz ott és akkor neked az a normális. Európában sem esz az ember pondrót és ízelt lábúakat,mert itt NEM EZ A NORMÁLIS!Költözz oda ahova ez normális jelenség.Akkor már a kutyát is hágd meg kérlek,mert kb. ugyan ott van értelmiségi szinten. 22L
2011. márc. 7. 12:34
 19/22 ImRonin ***** válasza:
Udvarolj neki műprotézissel és nagymama bugyival xD
2011. márc. 8. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:

No komment.

te nagyon hülye!!!

hogy csábitsd el?? SEHOGY!!

ha az annya tetszik,miért a lányát veszed feleségül?? nem vagy normális de komolyan -.-"

remélem az annya amikor megpróbálsz felé közeledni,ad majd egy akkora taslit...

U.I.: nem tudom,milyen viszonyba voltál a szüleiddel,de valamit nagyon elronthattak a nevelésben.

13L

2011. jún. 24. 20:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!