Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak szex kapcsolatba belemenn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szex kapcsolatba belemennétek a következő esetben?

Figyelt kérdés

26 éves lány vagyok az illető már harmincon túl, tehát felnőttek vagyunk. Volt egy nagyon fájdalmas szakításom olyan másfél éve, amit a mai napig nem igazán tudtam kiheverni, de most már saját lábamra bírtam állni. Ezt csak azért írom, mert pont emiatt is, én most leginkább egy független, laza kapcsolatra vágyom, ahol nem kötelezzük el egymást, de azért bárkivel nem állnék össze.

Az illetővel a szakításom után fél évvel kerültem össze. Komolyan próbálkoztunk az elején, de egyikünk se lett szerelmes, ráadásul ő még hosszabb időre ki ment külföldre utána. Viszont a szex fantasztikus volt, meg úgy emberileg is bírjuk egymást. Nem vesztünk össze, jóban tudtunk maradni. Beszéltünk róla, hogy egy aféle laza kapcsolatot azért folytathatnánk, csak hát kiutazott...

Nemrég megjött a külföldi útjáról, de úgy hogy megismerkedett ott kinn egy lánnyal. Állítása szerint teljesen beleszeretett ebbe a lányba úgy, hogy már hosszú ideje nem érzett ilyet, viszont csak 3 hónap múlva tudnak csak újra találkozni a távolság miatt.

Közben viszont nagyon vonzódik hozzám fizikálisan és simán benne lenne velem egy szexkapcsolatban, sőt szinte ő kezdeményezi.

Mind a ketten elég szex centrikusak vagyunk és úgy, hogyha nem lenne az a külföldi lány, nem okozna gondot egy ilyen kapcsolatba belemennem. Csak valahogy a lány irányában nem tartom ezt igazán tisztességesnek. Kettőjük közé semmiképp nem akarnék állni.

Nem tudom mennyire normális ez, mert addig oké egy szexkapcsolat, amíg egyikünknek sincs senkije komolyan, de így hogy elvileg neki elég messze van valakije, akibe még szerelmes is és valószínűleg a lány is az. Hát nem tudom?

Ti mit gondoltok erről? Normális válaszokat légyszi, és lehetőleg felnőttebb gondolkodásúaktól!

2011. márc. 1. 23:25
1 2
 1/11 Vadmeggy ***** válasza:
100%
A csak szex kapcsolat nem nagyon működőképes... Én is próbáltam, de több lett belőle, mert a egy idő után előjöttek az érzelmek is. Pusztán testi kapcsolatból egy idő után lelki kapcsolat alakulhat ki. Vagy a szex közben nem érzel semmit iránta? Azért a jó szex feltétele szerintem a testi lelki kapcsolat, még ha ezt nem is veszi észre az ember.
2011. márc. 1. 23:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Abszolút megértelek, én azzal a feltétellel mennék bele, ha szakít a lánnyal. Ha valakit igazán szeretünk, akkor nem kívánunk mást. Három hónap amúgy is kibírható, szóval ő nem szereti ezt a lányt szerintem.

A te igazságérzeted sokkal jobban a helyén van, mint az övé.

2011. márc. 1. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy kell visszakergetnem a lányhoz, a kapcsolatuknak már úgyis mindegy. Nem a te gondod.
2011. márc. 1. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
visszakergetned
2011. márc. 1. 23:50
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Én belemennék. Ki tudja milyen a kapcsoaltuk. 3 hónap amúgyis emberkínzás, a másik csajnak pedig nem kell megtudnia! Ha a pasinak oké, akkor mégsem lehet az olyan szoros. Lehet h csak járnak de nincsenek együtt. Lehet h a pasi plátói érzelmei egy nem jelen lévő csaj iránt hevesebbek mint valójában lennének!

Menj bele és ne problémázz! Mindenki jól jár és senkinek nem lesz baja tőle, csak tartsd a szád! Élvezd amit az élet eléd rak, és fogadd el! Ki tudja meddig leszel ilyen szerencsés!...

2011. márc. 2. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak a te erkölcsi megítélésed számít. Teljesen mindegy, hogy gondolkodik a srác, az az ő élete. Ha te úgy véled, neked belefér a dolog úgy, hogy van valami nő a képben - aki a fenti válaszolóval egyet értve nyilván nem olyan fontos, ha nem vár érte 3 hónapot - akkor hajrá. Ha zavarna, akkor úgysem lenne élvezhető a dolog.
2011. márc. 2. 00:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék tükörbe nézni úgy, hogy velem lényegében megcsaltak valakit, ez van. Te tudod, hogy neked ez menne-e vagy sem, eleve undorodom minden téren az ilyen gané emberektől, akik más érzéseivel játszanak, akit meg megvetek emberileg azzal szexelni sem lenne kedvem.
2011. márc. 2. 01:38
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

Én a helyedben folytatnám vele a szexkapcsolatot,és miért gondolod ezt?!

1.ha jó vele a szex miért ne

2.én a "kinti" csajjal nem foglalkoznék mert ha a férfi nincs rá tekintettel akkor én miért legyek!

Szóval ha te és ő is jónak látjátok a köztetek lévő "kapcsolatot" akkor hajrá. :-)

MAGADDAL FOGLALKOZZ NE MÁS NŐ ÉRZÉSEIVEL!MERT HA IGAZÁN SZERETNÉ AZT A NŐT AKKOR NEM KÉNE NEKI MÁS NŐ!

2011. márc. 2. 07:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Énis ilyen kapcsolatban voltam egy idősebb hapsival amikor neki volt egy távkapcsolata de nem találkozhattak sokáig,csak interneten beszéltek.Azt vettem észre hogy a lány teljesen lehúzza lelkileg.Jöttem én és kilábalt a csajból,elhagyta.De persze nem jött velem össze de jó volt a szex csak én kezdtem többet érezni,amit ő nem tud de valahogy úgy megoldottam hogy vége lett.Ugy hogy menj bele,ha annyira szeretné a csajt nem ajánlkozna neked a szexért.Elgondolkodtató ez.Persze felnőtt ember vagy és egyáltalán ne érezd magad ribancnak,ez az egyik lényege igazából egy szexkapcsolatnak hogy soha semmilyen körülmények között ne érezd magad ribancnak és ő se éreztesse veled.Nagyjából ennyit tudtam segiteni de nyugodtan kérdezz.24/L
2011. márc. 2. 09:54
 10/11 anonim válasza:
ÉN is belemennék. Ki tudja?! Lehet, hogy a lány is csinálja mással, és nem kell neki megtudnia.
2011. márc. 2. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!