Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg sokan megkóstolják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokan megkóstolják a saját ondójukat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok, és kóstoltam a saját nedvemet, kíváncsiságból. nekem nem ízlett, és a barátom ondója sem egy eperkrémes sütemény, de azért lenyelem... ugyanakkor valóban, a legtöbb fiú annyira elvárja, hogy a lány lenyelje, meg ne köpje ki, mert milyen illúziórombóló, aztán azt sem tudják, miért is nem nyeli le a lány.
2009. febr. 17. 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez bizony szomoró...most felpontoztak mert lenyeled..eh.!Azért csak ne add fel, hátha rájön a barátod h neked nem jó ha a szádba élvez és leszokik róla!Amugy elismerésem...

NpNg

2009. febr. 17. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
nem is ez volt a kérdés hanem az hogy vannak e tényleg olyanok akik megkóstolják a magukét,de ti másról beszéltek.pl. én már megkóstoltam a sajátom semmi extra,sokkal undorítóbb az ha valaki meg tudatosan eszi taknyát.
2009. febr. 17. 21:24
 14/15 anonim ***** válasza:
előző: őszintén szólva szerintem a takonynak nincs olyan rossz íze...biztos én vagyok fura :D (kóstoltam már, voltam ifjonc és bohó én is :D)
2009. febr. 18. 17:27
 15/15 anonim válasza:

előzőnek: féktelen fekete felhőket betörő?:D

Amúgy én még nem kóstoltam, nem is áll szándékomban, és engem nem is zavar ha a barátnőm nem nyeli le. Szeressen, nem azért van velem, hogy a nemaszájbavaló testnedveimet lenyelje...

2009. febr. 20. 16:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!