Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lesz kellemesebb "íze"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz kellemesebb "íze" a puncimnak?

Figyelt kérdés

Hamarosan megtörténik a párommal töltött első éjszaka :)

20/L

2011. márc. 1. 22:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
az attól függ... én gyűlölöm a punci izét, és ha a barátod is meleg és csak kényszerből fekszik le veled, akkor valószínűleg ő is utálni fogja. Ez természetes. Ha nem akarsz nagyon kicseszni vele, akkor szerintem inkább arra kérd meg, hogy az ánuszodat kényeztesse, mert az legalább nem olyan tipikus női dolog...
2011. márc. 6. 00:34
 22/23 anonim ***** válasza:

úristen Wieselander Abrahaam hányok basszus....

Amúgy ne izgulj ezen, nem kell semmi ananászt enned meg semmi(én amúgy is úgy tudom, hogy az csak a fiúknak használ...ha használ), gondolom szeretitek egymást és amúgy is egy igazi kincs vagy neki 20évesen szüzen. Több nem is kell! Ne aggódj ilyeneken.

2011. márc. 6. 09:23
 23/23 anonim válasza:
42%
Kend be kivivel a puncid és reggel ha harmatos a fü dörzsöld hozzá ,meg látod dinnye ize lesz...
2011. dec. 23. 22:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!