Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a ferfiak akiknek alapvet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a ferfiak akiknek alapvetoen kicsi a szexualis etvagyuk, nem zavarja oket? Ez nekik nem kellemetlen? Foleg, ha osszehasonlitjak magukat esetleg massal!

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őket!
2011. márc. 1. 22:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért, a nőket zavarja, ha kicsi/nagy a szexuális étvágyuk?

Szerintem tök mindegy, a lényeg, hogy olyan partnert találj, akivel nagyjából megegyezik.

2011. márc. 1. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:

kasztrált férfiak szexuális étvágya a nullához konvergál.

válassz olyat partnernek!

a gyereket majd beszerzed a spermabankból.

mindenki jól jár.

2011. márc. 1. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek egyformák a szexuális igényeik. Ha extrém sok, vagy extrém kevés, akkor érdemes vele orvoshoz fordulni (már ha valami kellemetlenséget okoz az életében), de ha csak kevesebb, vagy több, mint az átlag, akkor nem másokkal kell összehasonlítgatni, inkább olyan partnert keresni, aki hasonló igényekkel rendelkezik, vagy olyat, akivel az eltéréseket lehet korrigálni.
2011. márc. 1. 22:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért kéne magamat máshoz hasonlítgatnom? Hol érdekel engem a többi?
2011. márc. 1. 22:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Az oke,hogy ilyen teren is hozzank illo partnert kell keresni,de szerintem a kapcsolat elejen nagyon sok ferfi( akinek ilyen az etvagya) probalja tulteljesiteni magat. Bizonyitani. En ugy vettem eszre,hogy a ferfiak ebbol amugyis hiusagi kerdest csinalnak. Ezert is hasonlitgatjak ossze magukat! Tevednek?

Egyebkent nem kotekedesbol tettem fel a kerdest! Tenyleg erdekelne a ferfiak ertelemes velemenye!!

2011. márc. 1. 22:27
 7/12 Ywerd ***** válasza:
Minél intenzívebben kezdi valaki ,később annál jobban leül a szexuális étvágy.A lényeg hogy ne váljon automatizmussá.
2011. márc. 2. 02:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar,mert így nem azon jár folyton az eszem,nagyon sz@r mikor kanos az ember és nincs kivel levezetni a feszkót,nem tud másra gondolni.Így tudok sokfelé figyelni,nem vagyok annyira ideges.20/F
2011. márc. 2. 11:24
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolso elotti! Miert gondolod,hogy ha v.ki intenziven kezdi akkor kesobb ez lecsokken?

Es kedves utolso! mi van akkor ha beleszeretsz egy olyan lanyba akinek joval nagyobb az etvagya!

Szerintetek egy ferfi kepes/ill. hajlamos e akarattal rahangolodni a szexre?????

2011. márc. 2. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Volt már olyan barátnőm akinek nagy szexuális étvágya volt,de én akkor sem voltam képes többre,így ő kielégítetlen maradt néha.Egyébként nem szoktam szerelmes lenni :D
2011. márc. 2. 14:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!