Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ahhoz hogy kiderüljön egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy kiderüljön egy férfinál van e bakteriális fertőzés. Elég egy vizelet tenyésztés?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Általában elég, de a legbiztosabb egy vér vizsgálattal lehet.
2011. márc. 1. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem. Hacsak nem húgyúti fertőzése van. A legbiztosabb egy vérvizsgálat.
2011. márc. 1. 22:37
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Nem, nem elég. A barátomnak, krónikus prosztata gyulladása van, és ez a vizeletvizsgálatból nem derült ki... a szerint makk egészséges volt. Viszont elmentünk egy magándokihoz aki csinált nála prosztata maszázs utána vizelet vizsgálatot, és kiderült hogy csak úgy hemzseg a baktériumoktól. Ez szeptemberben volt, azóta is kezelik, azóta antibiotikum kúrára jár, heti prosztata masszázs, és az együttlétek max gumival, mert megfetőz engem is. Szóval ha valami ilyesmire gyanakszol, szerintem menj el egy urulógushoz, és ha teheted mindenképp magánhoz, az sztkban, meg háziorvosnál... mindenhol csak sima vizelet vizsgálatot csináltak, és szartak az egészre..... -.-" Mindenki azt mondta nekem van mindenféle bajom... hiába mondtuk hogy csak akkor leszek beteg ha ő odabent jár.... Szóval ne várj vele!

2011. márc. 1. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Kenetet kell venni szerintem! Az majd megmondja. :)
2011. márc. 2. 01:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak a párom miatt kérdezem ,hogy hogyan vegyem rá egy vizsgálatra.
2011. márc. 2. 05:18
 6/6 anonim válasza:
Mindenképp cipeld el valahhogy, mert ha nem megy mond meg neki hogy késöbb súlyosabb gondjai is lehetnek belőle, és akkor azzal meg már nem igazán tudnak mit tenni.
2011. márc. 2. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!