Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aktus meghosszabbítása, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aktus meghosszabbítása, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyanról kérnék információt, hogy hogyan tudom meghosszabbítani párommal a szexuális aktust, hogy én ne élvezzek el olyan korán. Mert lelkiismeret furdalásom van, hogy páromat nem tudtam kielégíteni.

Masculan óvszert használok és lehet, hogy az tartalmaz olyan valamit ami miatt is iszonyat gyorsan elmegyek.

Kipróbáltam azt is, hogy visszahúzom a bőrt és úgy fel a gumit, de így sem jó, de 1-2x valamikor jó megoldás volt és jó volt.

Nézegettem a durex óvszert ami tartalmaz érzéstelenítőt. Lidokain spay, de ezt nem javasolják. Tablettás módot meg nem akarok választani.

Láttam olyat is, hogy inni egy felest, vagy bort.

Ki mit javasol a legjobb megoldásnak és bevált módszer amit nekem is ajánlani mer?

2011. márc. 1. 21:27
1 2
 11/16 anonim válasza:

Én ugy tudom meghosszabbitani a sexet,hogy közben egész másra gondolok.Mint pl azt hogy sétálgatunk kéz a kézben,vagy valami szép tájra.De még tudod nyujtani a sexet,ha nyelvvel,vagy ujjal izgatod.Nekünk a sex akár 45 ma sex akár fél óráig is eltarthat.Addig kb 8-10x élvezz a barátnöm.

34F

2011. márc. 3. 17:57
 12/16 anonim ***** válasza:
én már próbáltam a lidocaint de csak akkor tudom ajánlani ha többórás menetre vágy mert hamarabb fogsz elfáradni minthogy elmenj
2011. márc. 3. 18:04
 13/16 A kérdező kommentje:

Ezt a gyakorlásos módszert kellene gyakorolnom, mert akkor mindenféle mesterséges beavatkozást el tudnék kerülni, csak időigényes. Erre van a mondás gyakorlat teszi a mestert művésszé!

Lidokaint többen mondták, hogy nem ajánlják mert igazából nem arra találták ki.

Az nem baj, hogy én elfáradok, legalább kigyúrt állat lehetek mire elmegyek :D Mindennek van jó oldala is.

2011. márc. 3. 18:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Sikkosítóval bekenném a makkrészt és úgy fel az óvszert? Annyira nem lenne kitéve ingernek, mert alá van olajozva és csúszik benne.
2011. márc. 3. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Pont hogyha csúszkál rajta, akkor fog ingerelni. Tapasztalatból mondok pár dolgot. Első: Bármennyire hihetetlen, szinte mindig akkor mész el korán, ha arra figyelsz, hogy ne menj el korán, nekem ez olyan, volt, hogy akár sima NYOMÁSTÓL is éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Ez még akkor volt, amikor az első élményeim voltak. Pedig csak rám ült. Görcsöltem. Ha elhitetem magammal, hogy ez nem szervi adottság, és amikor úgy érzem, hogy elmegyek, akkor egy "ez nem valós!" gondolattal irányítani tudom magam. Tényleg működik. Én lepődtem meg a legjobban, amikor az első alkalom utólag számolva több mint egy órás volt. Igaz még lassú tempóban. Szóval ez olyan mint amikor éber álmod van, és tisztázod magadban, hogy ez csak egy álom. Az orgazmus az agyban zajlik, az idegrendszerben, tisztázd magadban a dolgokat. A másik, ha szervileg vagy túl ingerlékeny: Javaslom, hogy hordd úgy a szerszámot, főleg éjszaka, hogy lehúzod a bőrt, eleinte kellemetlen lesz, de így megszokja az ingereket, kevésbé lesz ingerlékeny a makk. Ezért van, hogy akit körülmetéltek az tovább bírja. A makk ingerektől védve él a bőr alatt, az inger ezért intenzívebb mert szokatlan. Mintha 2év sötét után kimennél a napra. Nekem mindkettő módszer sokat segített.
2011. márc. 3. 23:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Éjszaka mikor alszok mindig a pizsamám nadrágját elhagyom éjszaka, nem tudom, hogy mit csinálok :)

Amikor párommal együtt vagyunk akkor előtte igen, van egy érzésem, hogy ma szeretkezünk és ez lehet szellemi oka is, ahogy írod, hogy görcsölök előtte. Nem azon, hogy elmegyek korán. Visszagondolva annó volt már úgy amikor kb 1 órás menet volt és lazán kibírtam gumi nélkül. De annak már 2 éve. Szóval igazad van, lehet ez a görcsölés, vagy pszichikai ok miatt van.

2011. márc. 4. 16:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!