Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális h nem megy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális h nem megy a maszturbálás?

Figyelt kérdés
Az van h annyira nem is kívánom, de jó érzés egy ideig.Kezdek felizgulni, kellemes meg mindenden, de semmi különösebb.Ha még magamnak sem sikerül elérnem orgazmust mi lesz ha pasival leszek? 17 vagyok
2011. márc. 1. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Egészen az első orgazmusig ezt fogod gondolni..Jó gyakorlást!:)
2011. márc. 1. 19:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Engedd el magad közben, fantáziálj, próbáld máshogy csinálni..Olyan nincs, hogy nem megy..
2011. márc. 1. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Ujjaztad magadat vagy a csiklódat izgattad?
2011. márc. 1. 20:00
 4/9 A kérdező kommentje:
csak csikló. ujjazni ujazott már fiú, de nagyon kellemet volt...
2011. márc. 1. 20:01
 5/9 anonim válasza:
Úgy tűnik, hogy egy cipőben jártunk,de a sok gyakorlás nálam meghozta a gyümölcsét!! Szerintem te is gyakorold sokat és menni fog!! Amúgy szvsz azért fájhatott amikor az a fiú megujjazott, mert nem voltál eléggé benedvesedve, nem volt elég síkos a hüvelyed!!
2011. márc. 2. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt érzem szó szerint. Én sem voltam még fiúval... egy ideig kívánom és izgató, de egy idő után semmi. Nem tudom, miért.
2011. márc. 5. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Próbáld olyan fiúval, aki figyel rád. Ha kell, nyalogat és irányíthatod is. Jó lesz az hidd el! Az evolúció során kialakult már ez.
2011. márc. 5. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a nők 10-12%-a egyáltalán nem képes az orgazmusra, felnőttkoráig sem. Ez nem jelenti azt, hogy nem élvezetes nekik a szex, de elmenni nem tudnak. De nem hiszem, hogy nálad is ilyen vészes lenne a helyzet. Ismertem lányt, aki 19 éves koráig nem ismerte az orgazmust, és a csiklója tényleg nem érzékeny (sőt, kifejezetten nem szereti, ha azt izgatják) viszont megtaláltunk egy olyan pózt, ahol a farkammal a G-pontját izgattuk, ezzel a módszerrel pedig sorozatban élvezett. Van még egy tipus, aki a méhnyakig betolt pénisztől élvez (másoknak ez fáj). Továbbmegyek: volt, aki első orgazmusát anális szextől érte el (ez eléggé ritka, de ismerek ilyet is). Szóval nem kell berezelni, attól, hogy nem vagy csiklóközpontú, még lehet másféle orgazmusod, egy ügyesebb pasi majd lehet h megment.
2011. márc. 5. 09:48
 9/9 anonim válasza:
Próbáld gyorsabban csinálni
2011. márc. 5. 10:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!