Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi miatt nem tud elélvezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt nem tud elélvezni a barátnőm? 17/f

Figyelt kérdés
lassan 2 hónapja hogy először lefeküdtünk (neki is nekem is az első) De nem élvezi úgy ahogyan szeretnénk. Van amikor nem is érzi hogy benne vagyok. de még azzal se tudtam kielégíteni ha ujjaztam vagy nyalogadtam. Mit csinálhatok rosszul ?
2011. márc. 1. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlás teszi a mestert, gyakoroljatok sokat.D
2011. márc. 1. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
még kezdők vagytok. beszéljetek szex közben mi a jó, és hol jó. tudom baromi ciki, de néma gyereknem anyja sem érti a szavát.
2011. márc. 1. 18:08
 3/9 A kérdező kommentje:

csak ennyi lenne az egész? örömet szeretnék szerezni neki. Bár bevallom sokkal jobb élményt vártam ettől a dologtól.

hetente ha egyszer lefekszünk max 2 szer az sok ?

2011. márc. 1. 18:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Szoktam beszélni vele hogy mi a jó neki
2011. márc. 1. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Fontos, hogy megkérdezd, mi esik jól neki. Izgathatod akár órákig is, ha neki ez nem jó. Lehet, hogy azért nem érzi, mert túl tág (bár ezt kétlem, hiszen nemrég volt az első) . AZt jegyezd meg, hogy nekünk, lányoknak nem repül a szánkba a sült galamb. Nekünk nem adták meg, hogy olyan könnyen elélvezzünk, mint ti. Nekünk jóval nehezebb. Én 12 éves koromban kezdtem maszturbálni, mégis csak 16 évesen volt az első orgazmusom.
2011. márc. 1. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Keresd meg a csiklóját. A hüvelyi orgazmus létezik, de azért jóval könnyebb a csiklón elmenni.
2011. márc. 1. 18:15
 7/9 A kérdező kommentje:
az lehetséges hogy nincs készen erre a dologra? bár nemsokára lesz 18
2011. márc. 1. 18:27
 8/9 anonim válasza:
Várjatok türelemmel! Kérdezd meg tőle hogy úgy jó e - ahogy. Ez eléggé gázos téma de ez van. Mind a 2en szüzek voltatok ( ha első ) :) ez megesik. Nem kell elkeseredni. Sok sikert ;)
2011. márc. 1. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
ugyanez a problémám most és korábban az exekkel is ez volt a probléma...az első szex utáni 2hónap kb fantasztikus aztán egyre nehezebben mennek el...szerintem az új dolgokkal lehetne feldobni a témát(a mostani kapcsolatomban ez segített még)pl sztriptízzel,masszírozással ilyesmivel...csak nekünk már szinte elfogytak ezek az új ötletek...extrémebbet meg nem akarunk bevállalni 20/f
2011. márc. 2. 02:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!