Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem féltek, hogy akiről szót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek, hogy akiről szót ejtetek, az is olvassa ezt az oldalt?

Figyelt kérdés
A kérdés adott: kicsit sem tartotok tőle, hogy esetleg az is elolvassa (vagy vhogy a tudomására jut), akiről kérdeztek/írtok? Nem aggódtok amiatt, hogy akiről szó van, az magára ismer a kérdésben?
2011. márc. 1. 17:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem kérdezek itt senkiről :D Az itt található emberek többsége nagyban különbözik tőlem, így semmire nem megyek az ő meglátásaikkal a saját személyre szabott esetemben. Inkább megoldom magam, vagy kérdezek olyat, aki ismeri a delikvenst (merugye sok kérdésnek az a lényege, hogy a vadidegenek találják ki, mire gondol a kiszemelt -_-).
2011. márc. 1. 18:26
 12/22 anonim ***** válasza:
Az en esetemben csak sulitarsak alkottak velemenyt, mert az illeto aki rolam kerdezett, ugy kezdte h xy suliba jarok segitseget keri. Tehat mindenki tudta h rolam szol a kerdes, igy nem vadidegenek valaszoltak neki. A masik kerdesnel pedig csak szimplan magamra ismertem.
2011. márc. 1. 18:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem. Egyrészt név nélkül vagyok itt, másrészt nem írok konkrétumokat, harmadrészt nem beszélek ki senkit, negyedrészt, akiről valamit is írok néha az a párom, de róla is csak annyit, hogy mennyire szeretem és milyen jó, hogy van nekem, úgyhogy ha kiderülne se nagyon aggódnék a következmények miatt. :)
2011. márc. 1. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem.

1. ez egy anonim oldal

2. ha magára is ismer, max én és ő fogjuk tudni, a válaszadók nem

3. soha nem fogod tudni, hogy rólad van szó, ha csak nem annyira egyértelműen írja le, hogy a Gipsz Jakab Kiskunfélegyházáról a Hajdina utca 52/B-ből... hisz annyian vagyunk itt, annyi hasonló élethelyzet van, hogy akár rád is illhet a leírás/kérdés, mégsem rólad szól (az elmúlt két napban kb 40 kérdést találtam, ami "velem kapcsolatos" :D aztán szerintem egyik sem)

26/N

2011. márc. 1. 22:40
 15/22 anonim ***** válasza:

én csak a humor témakörben írok hülyeségeket mások kérdéseire :D

szal nem félek

2011. márc. 14. 15:20
 16/22 anonim ***** válasza:
nem félek, de ha te igen akk csináld azt( én is ezt szoktam), h ha a kérdést csak nevekkel tod feltenni akk írj be teljesen más neveket... és tényleg olyan sok hasonló élethelyzet van h ha felis ismeri magát a csaj/pasi akkor sincs gáz
2011. márc. 14. 15:35
 17/22 anonim ***** válasza:
nem,lehet hogy gyanut fog de rájöhet hogy másra is vonatkozhat a kérdés!
2011. márc. 14. 15:41
 18/22 anonim válasza:
ó dehogynem:D
2011. márc. 14. 16:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy ember esetében igen, de csak mert tudom h éjjel-nappal bújja az oldalt. Ezért szoktam akkor kérdezni róla, amikor tudom jóóóó sokáig nem ül géphez. :)
2011. márc. 14. 16:11
 20/22 anonim ***** válasza:
2011. márc. 14. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!