Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyükben, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyükben, ha észrevennétek, hogy maszturbálok?

Figyelt kérdés
Van 3 fiú lakótársam, kettővel egy szobában is alszunk, de mind szűz. Én viszont elég magas libidóval rendelkezem, de miattuk eléggé lecsökkentettem az önkielégítések számát. Szerintetek mi történne, ha véletlenül egyszer rajta kapnának?
2011. márc. 1. 16:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én inkább elmondanám nekik, a fiuk is szoktak masztizni és jobb, ha előre elmondod, mint ha lebuksz. Max röhögnek egyet...
2011. márc. 1. 16:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Csináld úgy,hogy észrevegyék!:)
2011. márc. 1. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Figyelj ha kapcsolatot szeretnél vele , vagy szexet, akkor van egy módszer. Figyelj mágia következik. Legalábbis a nők részére. MEGMONDOD NEKI MIT SZERETNÉL!!! Varázslatos hatása lesz a srácra.
2011. márc. 1. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdező! Írtam Neked egy privit!
2011. márc. 1. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Na és melyikünkkel szeretnél összejönni? :O. Nem vagy ám olyan óvatos, néha észrevettük :D
2011. márc. 1. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én rád másznék azonnal!!! Nyalnálak-falnálak ahol érnélek! Szerintem minden fiú ezt tenné!

Nme akarsz a lakótársam lenni? :))

2011. márc. 2. 01:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!