Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék neki segiteni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék neki segiteni? Javitható ez az állapot vagy veszett fejsze?

Figyelt kérdés
Amikor sexre kerül a sor, csak egyszer tud elmenni a párom, utána képtelen a sexre és volt már szakembernél is ezzel a gonddal. Keveslem a dolgot, de mit csináljak?
2011. márc. 1. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Férfi vagy nő? Kora?
2011. márc. 1. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
De nyalni még tud nem?
2011. márc. 1. 13:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Nyalni azt tud, de egyszeri élvezetnél többre nem futja neki sajnos.
2011. márc. 1. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ok akkor férfi. Én is ismertem egy férfit akinek semmilyen baja nem volt mégis Neki elég volt 1x élveznie. Egyszerűen nem volt szüksége többre. 30 körüli pasi volt azthiszem.
2011. márc. 1. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keveseld a dolgot, azzal segitenel a legtobbet!

Mert ha elulteted a bogarat a fulebe, hogy ez az allapot nem normalis, nemhogy tobbszor, de a vegen egyszer sem lesz kepes elelvezni...sot ha nagyon ragorcsol es szorongani kezd emiatt, elobb-utobb meg a himbilimbije sem tud majd harcrakesz allapotba kerulni!

2011. márc. 1. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
nos...ha ennyire segg vagy,akkor B@SZD MEG TE ÖKÖRÉK ÁLLAT!!!!!!ha egy kis agyad lenne...akkor belegondoltál volna,hogy vajon a genny ami kijön a csávó tökeiből,egyfolytában termelődik és csak dől,mint a víz?? annak újra is kel termelődnie...A FÉRFIAK NAGY HÁNYADA NEM KÉPES TÖBBSZÖRI ORGAZMUSRA EGY AKTUS ALATT,max úgy,hogy nagyon sokat edz,vagy vártok egy órát...
2011. márc. 1. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, értem én mit akarsz mondani, de fogalmazhattál volna normálisabban is. Ha nem tudsz normálisan írni valakinek, akkor tartsd meg magadnak a véleményedet.
2011. márc. 3. 16:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!