Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés a G-pont orgazmus...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a G-pont orgazmus? Légyszi, azok válaszoljanak, akiknek már volt, mert elméleteket már bőven olvastam, személyes tapasztalatok érdekelnének!

Figyelt kérdés
Tegnap este már úgy éreztük a párommal, hogy elég jól haladunk, amikor csinálta nekem, úgy éreztem, rögtön bepisilek, ilyet még sosem éreztem korábban. Elég sokáig csinálta, de nem történt semmi áttörés. (Még sosem volt semmilyen orgazmusom, csak csikló). Egyébként a sikertelenséget annak tudtuk be, hogy már a 3. menetnél jártunk, úgyhogy alapból nem volt meg a lelki ráhangolódás, meg annyira új érzés volt ez, hogy nem is igazán tudtam ellazulni. Meg igazából nagyon izgulok is, hogy vajon milyen lesz... Úgyhogy légyszi osszátok meg bátran a tapasztalatitokat, hátha segít :) Köszi :)
2011. márc. 1. 13:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az marha jó!!de nekem csak ugy volt eddig h az ujjával csinálta ,rendesen még nem!!de ez is állati!
2011. márc. 1. 13:52
 2/13 anonim ***** válasza:

Rendesen még nekem sem, de az előttem szólóhoz csatlakozom.:)

Meg sem tudsz utána mozdulni és nem a fáradtságtól.

Nekem is úgy kezdődött: borzalmasan kellett pisilnem,de mindig elmentem előtte, hogy véletlenül se történjen baleset.Nekünk sokadszorra jött össze:)de megéri

2011. márc. 1. 14:00
 3/13 anonim ***** válasza:
19%

"Még sosem volt semmilyen orgazmusom, csak csikló"

Ja az nem orgazmus? De jó neked.

2011. márc. 1. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
Az én barátnőmnek mindig sikerül eljutnia a csúcsra, hüvelyi orgazmus. Hát meg kell dolgozni érte, de megéri :-)
2011. márc. 1. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is az első elég nagy munkált igényelt (előtte szexeltünk és aztán ujjal csinálta), de fergeteges volt. Én is mindig abbahagytam mikor úgy éreztem mintha pisilni kéne, de akkor nem erre koncentráltam olyan közel volt a dolog :) Hasonlít a csiklóihoz, azzal a különbséggel h ezt tényleg bennt érzed. Nem olyan villámütés szerű, és ,,csúcspontot elérő" mint a csiklónál, én úgy érzem h sokáig csak nő nő az érzés, jön egy hosszabb szétfutó érzés, amit még utána is érzel egy ideig mindenhol, aztán marad az alélt állapot.

Az elsőnél nekem igen erős folyás is maradt a lepedőn, ami azelőtt még sose volt, a második szerelmeskedés közben volt de nem teljes, utána pedig mindig könnyebben jött szeretkezés közben. Na nem mindnél van ez, de legutóbb sikerül 2őt produkálni 1 akció alatt :) Szóval szerintem ez gyakorlás kérdése, ahogy rájössz h neked, mi a jó, hogy hogy tudod elérni ezt, mindig egyre jobb lesz.

Én úgy gyakorlok h amikor érzem, hogy közeledik az érzés, erősebben kezdek nyomni odabent.

2011. márc. 1. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobban talán a mélyről jövő tüsszentéshez hasonló.

Elkezded érezni, hogy valami jön, jön, jön, aztán robban, és szérátad az egész testedben a bizsergés.

A kis happci az a csiklói orgazmus, a hatalmas tüsszentés pedig a G pontos.

2011. márc. 3. 12:54
 7/13 anonim válasza:

Sokáig azt hittem nem is vagyok képes rá... de aztán rájöttem, hogy lelki akadályai voltak. Amikor azon stresszeltem, hogy vajon sikerül-e, akkor azért sem sikerült. Aztán amikor csak úgy feküdtünk egymás mellett, túl már 2 orgazmus mentes, de kellemes aktuson, simogatott, csókolgatott, hirtelen valahogy tényleg megkívántam és én kezdtem el irányítani.

Nekem csak akkor sikerül, ha én vagyok felül, úgyhogy most is így próbálkoztunk, valahogy azt éreztem, hogy fejben teljesen szabad vagyok és teljesen át tudom adni magam az élvezetnek. És ezúttal sikerült is... teljesen megfeledkeztem közben mindenről.. és egyezik az érzés az előttem szólók leírásaival...

2011. márc. 3. 14:23
 8/13 oegallot ***** válasza:

Pasi létemre csak elmesélném az én élményem...

A hölgy akivel ezt átéltük már egyszer élvezett spriccelve normál szex közben. Ezt ö kicsit szégyelte is, mert akkor pisilésnek vélte, de még a mai napig is szégyelli valamennyire.

Én nagyon szeretem kényeztetni a partnerem, ezt többnyire az ujjaimmal szoktam kezdeni.

A hölgy kevésbé volt csiklóérzékeny, ezért becsusztattam neki az egyik ujjam. Már elég nedves volt ezért könnyen utánna tudtam menni a második ujjammal is.

Meglepödve tapasztaltam, hogy nagyon jól tágul, ment tovább a többi ujjam is. Egyszercsak mind az 5 bent volt már. Halk nyögdécseléssel nyugtázta az izgalmakat. Ekkor elkezdtem mozgatni ki-be a kezem és egyre mélyebbre jutottam. Nagyon tetszett a dolog, mert hihetetlenül nedves lett és ez engem is nagyon felizgatott.

Ekkor egy hirtelen összehúzodással és egy kicsit hangosabb nyögéssel egyszerre hatalmas spricceléssel nagymennyiségü fehér folyadék ömlött a kezemen végig. Hirtelen nem tudtam mire vélni, mert igaz hallotam ilyenröl, de emeberközelböl nem tapasztaltam.

Nem kis tócsa keletkezett, hanem teljesen átázott az ágy az ágynemütartóig. Megpróbáltuk felitatni törölközövel, de nem sok sikerrel.

Ennek ellenére nem hagytuk félbe a játékot, mivel nem csak az ujjaimmal szeretek kényeztetni, becsusztattam egy kigyóuborkának a méretesebb végét és a hölgy kivánságára egyre gyorsabban mozgattam. Pillanatok alatt jött a következö sugár és majdnem akkora mennyiségü, de most teljesen áttetszö folyadékkal úsztattuk tovább az ágyat.

Nem kis élmény volt a számomra, hogy ekkora élvezethez tudtam juttatni.

A hölgy elmondása szerint neki is pisilö érzése volt, de ez nem pisi.

A jelenlegi barátjával pl. normál szex közben is így élvez el, egy menetben többszöri spricceléssel.

2011. márc. 3. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne lekicsinyelni a csikló orgazmust, már az is komoly "teljesítmény" nem rosszabb, mint a hüvelyi vagy a g pontos. Sokan egész életükben semmilyet nem képesek elérni.
2011. márc. 3. 17:42
 10/13 PT-Daniel ***** válasza:
25%

Ezen mindig annyira jol szorakozom!

Nem jelentem ki, mert akkor megint csak azert kell majd fetornaznom magam 50%-rol!

De legközelebb csajok, ha nögyogyasznal vagytok (neki csak elhiszitek), kerdezzetek mar meg a G-pontrol! Hogy van e, ill. van e barmilyen tudomanyosan elismert tanulmany a letezeseröl?

Annyira frusztralo mindenki szamara egy olyannak az allando keresese, ami nincs! A csajok szegyellik, hogy biztos velük nem stimmel valami, a fiuk meg ugy erzik, szarok az agyban.

Kerem, csak az cafoljon, aki nem csak elelvezett es ugy erezte, különbözött a megszokott-tol, hanem olyan, aki nekem az anatomiai intezetben meg tudja mutatni egy friss kliensen!

2011. márc. 3. 17:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!