Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy percig se csináljuk, már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy percig se csináljuk, már elélvez. Jól gondolom, hogy nem tehet róla, de tehetne ellene?

Figyelt kérdés

4 hónap után neki adtam a szüzességem. Igaz, hosszúak az előjátékok, fekszünk egymáson vagy egy óráig, intenzíven csókolózunk, mozgunk, de mikor szexre kerül a sor, (5-6 volt eddig), soha nem volt olyan hogy 2 percnél tovább bírta volna...Persze én vigasztaltam utána..hogy óó mert hosszú volt az előjáték. De én úgy gondolom, és mondtam is neki hogy lassítson, álljon meg és akkor bírja. Ja, lassítani...hát igen. Gondolhatjátok, szinte nem is mozgunk, azaz csak én, olyan véletlenül sincs, hogy ki-be, ki-be, amit lehetne élvezni, csak bent van, de nincs meg az a mozgás,aminek lennie kellene...mert akkor még hamarabb elmenne. Mondtam hogy lassítson ha úgy érzi...azt mondja igen csak már annyira jó volt neki...ja..csak én ha adni akarok a másiknak, akkor nem a saját élvezetem az első, hanem az övé.

Nekem nem fontos ám a szex, nem ez a lényeg, de már elegem van. Neki megvan én meg ott fekszem kielégítetlenül...rohadtul nem jó. A szex sem jó.

Tehát a nagy panaszáradat közben a lényeg, hogy szerintetek is bírná tovább ha nagyon akarná?

Neki nem mondtam hogy ez bánt, megértőnek mutattam magam...hátha tényleg nem tehet róla.

19/l, 22/f

2011. márc. 1. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A korai magömlésnek lehet orvosi, vagy lelki oka. A személyes véleményem az, hogy nagyobb részben fejben dől el a dolog.

Ha nagyon kíván a párod, és előtte egy óráig csak izgatjátok egymást behatolás nélkül, akkor bizony hamar elcsattanhat. Ezen tud segíteni, ha gyakrabban szeretkeztek, vagy esetleg beiktattok olyan gyorsabb meneteket is, amikor 10 perc alatt eljuttok az elejétől a végéig. Ez sem ördögtől való dolog ám, és ha férfi így "megkönnyebbül" néha, szívesebben és hosszabb ideig tudja aztán izgatni a párját.

Szintén függhet a dolog a megszokástól, kialakult rutintól. Például volt olyan barátom, aki tizenévesen igazi "bulipatkány" volt, minden hétvégén más nővel volt, persze részegen, nem éppen meghitt körülmények között, és jó gyorsan. Ennek az lett az eredménye, hogy még a harminchoz közeledve sem fogta föl igazán, hogy a behatolás nem 1 percig tart, és azt semmilyen hosszú előjáték nem váltja ki... nem is volt hosszú életű a kapcsolat.

Szóval a legjobb lenne, ha őszintén elbeszélgetnétek, mi az oka a felemás aktusoknak. Eltérő igények, hiányzó figyelem, rossz berögződés? Valószínűleg ha őszintén feltárjátok egymás előtt az igényeiteket, ki fog derülni, hogy nincs is olyan nagy baj, mint talán elsőre tűnik. Ha most kezdtétek a (közös) nemi életet, meg is kell ismerni egymást, össze kell csiszolódni. Csak őszintén és nyíltan!

32/N

2011. márc. 1. 12:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát..a belém szeretésről annyit, hogy megtett már mindent, amit pasitól el lehet várni...nem volt szex, mégis keresett minden nap 4 hónapon át, bemutatott a családjának, minden idejét velem tölti amit tud, közös programokat talál ki, fél, hogy elveszít. Tegnap konkrétan azt mondta (ez után az eset után), hogy nagyon fél, más fiút fogok keresni, akivel jó lesz a szex. Én megnyugtattam, hogy ez egy nagy butaság, hisz ismerjük egymást, nem lépnék félre főleg emiatt nem.

Okosan csináltam a dolgokat, efelől biztos vagyok. Csak néha azért nálam is betelik a pohár.

2011. márc. 1. 15:12
 13/16 anonim válasza:
100%
Na akkor megmondom a frankó megoldást! Én is ezt csináltam, mert bár nekem nem volt ekkora problémám de szerettem volna fejlődni kicsit. A srácnak "gyakorolnia" kell. Ez annyit tesz, hogy naponta, 2naponta, 3naponta (ahogy jól esik) rázza a gyíkot, de ne úgy ám, ahogy szokta. Rakjon maga mellé egy órát és próbálja elérni azt, hogy minél tovább tartson a dolog, keményen, de kielégülés nélkül. Mikor már eléri a fél órát-40 percet, vagy még többet, az ágyban is egyre-egyre tovább fogja bírni! Gyúrjon rá a gyíkra és igazi bránermájszter lesz! Sok sikert!
2011. márc. 1. 16:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szex előtt verd ki neki vagy sz0pd le, tökmindegy,a lényeg hogy menjen el. És utána csináljátok, akkor biztos tovább fogja bírni. :)

Szerintem akarja ő, csak fél hogy nemfog menni másodszorra sem és mégjobban haragudni fogsz rá...:(

Nme azért mondom hogy "Légy megértő!" csak próbáld megnézni az ő szemszögéből :)

2011. márc. 2. 15:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Mindig mindent én nézek az ő szemszögéből. Most már én is akarok kapni empátiát, nem is keveset.
2011. márc. 2. 18:50
 16/16 anonim ***** válasza:
pofon egyszerű a +oldás: ha tudni, hogy az nap szex lesz akkor mondd meg neki, hogy előtte 4szer 5ször intézze el kézzel magának otthon... mert csak így kerülhető el a korai ejakuláció, nálam is ez segített...
2011. márc. 7. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!