Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg rossz vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rossz vagyok?

Figyelt kérdés

Nem olyan régen, 3 éve veszítettem el a szüzességem egy tapasztalt férfival, aki úgy gondoltam megtanított mindenre és szerette amilyen voltam szexuális téren, sokáig vissza vissza is tértünk egymáshoz ha nem volt senkink.

Azóta eltelt sok idő és volt egy komolyabbnak hitt kapcsolatom, ami mikor véget ért kiderült h a volt kedvesem kibeszélt a hátam mögött, hogy milyen vagyok a szexben. A döntés az volt hogy elég gyenge. Ennek ellenére ő is visszajött párszor még hozzám, és lehet hogy én vagyok a naív de én olyanhoz nem megyek vissza akivel nem jó a szex.

Most ismét egy kapcsolat előtt állok de már gátlásos vagyok ezek miatt, nem tudom már mit hogyan csináljak és nem hiszem el azt sem ha valaki dícsér mert korábban is így volt, a hátam mögött mégis mást mondtak.

Mit lehet tenni ilyen helyzetben?

2011. márc. 1. 10:22
1 2
 1/20 Róka88 válasza:
92%

Szia! :D az a helyzet h. lehet h. te voltál a hü'''lye, h. még visszamentél hozzá, és ne foglalkozz azzal ki mit mond :D az a lényeg h. ha a partnerednek teccik és neked is teccik ak. az úgy jóó.. de :D nehogyámmár más miatt legyen önkritikád.. szard le.. csak féltékeny :D ;)

fel a fejjel ,és eéőre :D

2011. márc. 1. 10:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

jobban meg kell válogatni a partnereidet.

emberismeretből van még mit tanulj.de ne aggódj 10 év múlva már tudni fogod.

2011. márc. 1. 10:29
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálok nem másokra figyelni csak nem tudom mit ronthatok el, pedig úgy érzem nyitott vagyok szex terén....

Igen tudom, rossz emberismerő vagyok sajnos :(

2011. márc. 1. 10:32
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha másnak kibeszélt, akkor valószínüleg azt akarta, hogy szakíts azzal a fiúval, hogy megint összejöjjetek. Ne legyél ilyen miatt gátlásosabb. Ha TÉNYLEG szeret téged valaki, akkor ez lesz az utolsó dolog, ami zavarni fogja, ráadásul ez olyan dolog, amin változtatni lehet, ha megbeszélitek. Szóval NO PARA! :)
2011. márc. 1. 10:38
 5/20 anonim ***** válasza:
Attól mert rossz vagy a sexben attól még odamennek ha nincs kivel ...én is odamennék ha kapnék akármennyire...
2011. márc. 1. 10:39
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, próbálok is javítani rajta, csak tudnám min kellene :)

Kedves utolsó, ha így gondolod akkor lehet hogy én vagyok tényleg a naív.....

És abban tudtok nekem segíteni fiúk/lányok egyaránt hogy mi számít rossz sexnek?

2011. márc. 1. 10:49
 7/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az rossznak számít, ha a szex alatt a lány csak fekszik, mint egy darab fa, és csak úgy hagyja magát, mintha várná, hogy előbb túllegyen rajta! A rossz oráltechnika is kiábrándító!
2011. márc. 1. 10:56
 8/20 anonim ***** válasza:
40%
Egyébként szerintem a lányok nem tudnak olyan nagyon rosszal lenni mivel egy fiút könnyebb a csúcsra vinni egy lányt szóval a fiún mindig is több múlik vagyis a csaj jelen kell legyen s nedvesedjen s mozgassa a csípőjét kb ennyi:)
2011. márc. 1. 10:58
 9/20 A kérdező kommentje:

Csak az a baj hogy ezek mind megvannak :(

Szeretek szeretkezni, mindig kívánós vagyok, imádok csókolózni, imádom orálisan kielégíteni a párom (eddig azt hittem jól is csinálom de már nem tudom), imádok minden pózban szeretkezni, igaz gyenge a lábam de sosem panaszkodom lovagló pózban sem. Korábban voltak gondok a nedvesedéssel de az a fogamzásgátló miatt volt és síkosítóval megoldottuk....akkor mégis mi a baj, mit csinálok rosszul?

2011. márc. 1. 11:04
 10/20 anonim ***** válasza:

11:04

Ha tényleg így van akkor nem veled van a baj!

2011. márc. 1. 11:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!