Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez túl rövid? -többi lenn
Figyelt kérdés
Szóval, hogy szemléletes legyek, a péniszem mereven olyan hosszú, mint egy axeos doboz -igaz, annál sokkal vékonyabb... Mi elött valaki megkérdezné, már néhány éve elmúltam 18 éves, de ennek ellenére kíváncsi vagyok az itt kommentező hölgyek véleményére. Szándékosan nem centit írtam első körben, mert ki tudja, ha azt írom, hogy x centi, valósan fel tudják e becsülni a lányok -elvégre ahogy mondani szokták nem mérőszalaggal járkálnak többségben, viszont azért "ránézésre" csak el tudják dönteni, hogy mi az ami már kicsi -esetleg túl nagy.
most miért kell mindig az ilyen kérdés, hány lánynak akarod hogy tetszen a fa*od? szerintem egy is elég lenne vele beszéld meg..
2011. febr. 28. 23:43
3/14 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy maximum 15cm-t tud befogadni, ha annál hosszabb, az már fáj.
2011. febr. 28. 23:47
4/14 A kérdező kommentje:
Az axeos doboz, egy rövid és nagyon vastag fajta doboz. Sajnos a rövidségét magaménak tudhatom péniszileg, viszont a vastagságát messze nem. Méréseim szerint 14 centi -az Axeos doboz, és a péniszem is e körül van -max, ha nagyon összejön minden, akkor max 3 miliméterrel több. Az axeos doboz vastagsága 5,5cm -azaz 17cm a kerülete, a kukimnak meg csak 11,6cm a kerülete.
2011. febr. 28. 23:51
5/14 anonim válasza:
jól körülírtad mostmár elis adhatod xD..
2011. febr. 28. 23:53
6/14 anonim válasza:
Én egyszerűen nem értem, hogy a pasik miért vannak megáldva a méretes dolgokkal!
Kérdező: Mi van akkor ha mindenki azt írja h áá ez nagyon kicsi, meg vékony, meg stb. Mit csinálsz akkor? Levágod? Vagy felpumpálod? Tuti nem!
Hidd el találsz majd olyan lányt aki magadért fog szeretni, nem a méretedért! Sok pasi nem tud mit kezdeni a nagy f*rkával, csak dugdossa ki be, ahogy neki jó, hogy fáj a csajnak az nem lényeg! Tanuld meg használni, beszéld meg a barátnőddel hogy mi jó neki, kézzel is rásegíthetsz vagy nyelvvel, attól lesz csak igazán jó a dolog! De szerintem ezeket te is tudod! 24L
2011. márc. 1. 00:12
7/14 anonim válasza:
Felpumpálod :D :D :D, amúgy 24/L-nek üzenem, hogy a nőkis eléggé megvannak áldva a méretekkel csak más téren..
2011. márc. 1. 00:16
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást 24l. A lényeg, hogy van barátnőm, viszont bennem mindig ott él ez a félsz, hogy még is csak kicsi, és igazából egyáltalán nem is jó velem. Mind a mellett azt is tudom, hogy a lányok jelentős részének nem számít a méret, sőt, olyan is van, aki kifejezetten ezt améretet kedveli. Viszont valamiért úgy érzem, hogyha 16 centi hosszú, és 13 centi kerületű lenne, már nyugodtabb lennék, mert még az sem túl nagy, viszont nem épp a határértéken mozog a kicsi, és a normál között. Magyarul a magam adottságaival nem mindig érzem, hogy én most a kis, vagy már a normál mérettel rendelkezők táborába tartozom. Most persze nem arra gondolok, amikor valaki azt mondja, hogy neki 20/5 az ideális -szíve joga, ő nem élvezné velem már a miatt sem, mert elhatározta fejben. Viszont nagyon remélem, hogy az enyém már egy normális pénisz amivel nincsennek "kellemetlenségek" szex közben a kicsinységéből kifolyólag, így aki velem van, és nem egy bizonyos mérettartományú péniszre magára indul be az valóban élvezi velem az együttlétet.
2011. márc. 1. 00:20
9/14 anonim válasza:
00:16-nak: persze h a nők sem elégedettek magukkal, de mégis csak f*rokméretes kérdésből van itt a több!
Kérdező: Az én barátomnak 14-15 cm között van a mérete, és ez így tökéletes. Nem fáj és mégis érzem h van bennem valami :)
Szerintem addig ne aggódj amíg nem kezdenek panaszkodni rád a csajok. Mivel van barátnőd, gondolom nemiéletetek is van, tehát csak nem lehetsz olyan rossz ha veled csinálja a csaj azt amit csináltok :D
24L
2011. márc. 1. 00:30
10/14 Olga néni válasza:
Ha kifogsz egy szűk lányt, aki mellesleg szétrepedne egy XXL-es fiútól, örülni fogsz, hogy nem vagy akkora. Meg a lány is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!