Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csiklói orgazmus + spriccelés?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csiklói orgazmus + spriccelés?!?!?!

Figyelt kérdés

Sokat olvasgattam orgazmus témában, én eddig csak a csiklóit éltem át, a hüvelyit csak majdnem, de azt sokszor majdnem.

Az a kérdésem, hogy mivel én azt olvastam hogy a nők nagyon kevés része, és ritkán "spriccel" g-pontos (!) orgazmus során, de én csiklói orgazmussal is "spricceltem" már többször is...ilyenkor hirtelen nagyon forró lesz az egész ágyékom meg főleg a hüvelyem, és egyszercsak kitör belőlem valami átlátszó foyladék (biztos hogy nem pisi :D) de én azt hallottam hogy ez hüvelyi orgazmus során lehetséges...akkor nekem ez most hogyvan? és utána lüktet az egész intim környékem, a csiklómtól a hüvelyemig az egész. Aztis hallottam, hogy ez alüktetés is csak hüvelyi orgazmus során van...

Jöhetnek a komolytalan vláaszok is, általában jókat derülök rajtuk :D

2011. febr. 28. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekelne... mert nekem is volt már ilyenem. és tuti h nem pisi volt..
2011. febr. 28. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:

nincsenek komolytalan válaszok.

kiderítjük együtt ezt a dolgot? :)

2011. febr. 28. 23:08
 3/16 A kérdező kommentje:

első...huh nemvagyok egyedül :O

második: köszi van gazdám :$

2011. febr. 28. 23:17
 4/16 tsz-tag ***** válasza:
100%
gazdám...xD ez jó...nekem is van egy ágyasom...:D amugy az íze milyen?
2011. febr. 28. 23:18
 5/16 anonim ***** válasza:
nekem csak az van, de a szerető szót jobban kedvelem. azért, még gondolkodj el ezen :) :$ :P
2011. febr. 28. 23:22
 6/16 A kérdező kommentje:

hát nem kostoltam meg :):)

amúgy a gazdám a "szia cica van gazdád?"ból jött :)

2011. febr. 28. 23:35
 7/16 tsz-tag ***** válasza:
100%
ahogy elnézem nemsokan írnak...a szerencsés 1 tized % ba vagy benne akik átélik ezt :) engem is igazán arconspirccelhetne már...kiváncsi lennék egy ilyenre
2011. febr. 28. 23:36
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát hasznosat nem tudok sajnos hozzászólni a témához, csak annyit, hogy jaj de szeretnék ilyent látni! :P

Ha legközelebb előfordul veled, hogy spriccelsz nem kóstolnád meg a kedvünkért milyen ízű?

Én is nagyon kíváncsi lennék az ízére. Nyam nyam.... :)

2011. márc. 1. 11:04
 9/16 anonim ***** válasza:

"biztos hogy nem pisi :D"

Aztán ugyan miért nem? Meg lehetne már érteni, hogy azon a tájékon az egyetlen olyan szerv, ami olyan mennyiségű anyagot tud tárolni, hogy az "spricceljen", az a húgyhólyag.

Mégis honnan máshonnan jönne? Nincsen sehol akkora mirigy.

2011. márc. 1. 18:23
 10/16 A kérdező kommentje:

Aztán ugyan miért nem? Meg lehetne már érteni, hogy azon a tájékon az egyetlen olyan szerv, ami olyan mennyiségű anyagot tud tárolni, hogy az "spricceljen", az a húgyhólyag.

Mégis honnan máshonnan jönne? Nincsen sehol akkora mirigy.

de, a húgycsőben vannak balami Bartolin (vagymi) mirigyek amik termelnek váladékot fokozott izgalmi állapotban, és az nem pisi.:) De én úgy tudtam ez csak hüvelyi orgazmus során lehetséges...:O

Amúgy megkóstoltam nektek :O Hát...olyasmi mint amikor nedvesedik egy lány..Az állaga nem, az vizes, de ízre olyan meg kicsit sósabb (DE NEM PISI mielőtt valaki ezzel jön :D)

2011. márc. 1. 19:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!