Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A homoszexualitásról, mégis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitásról, mégis betegség?

Figyelt kérdés

Anno egy tudós (nevét nem találtam meg) addig verte a tamtamot h 1975 ben pszichológiai betegségeket felsoroló „Betegségek nemzetközi osztályozása”-a című könyvből kivette a homoszexualitást mint betegséget. De arról nem szól a fáma h ez a tudós később végzett egy kísérletet,a miben megpróbált homoszexuálisokat "kigyógyirani". Érdekes módon a 2/3-al sikeres volt, olyannyira h baj nélkül képesek voltak szexuális életet élni. Persze mikor javasolta h vissza kéne tenni a betegségek közé, nem tették meg.(ez már nem egyezett meg a politika érdekével).

Vélemények?

2011. febr. 28. 22:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

ma 12:45

Ugye tudod, hogy ezzel a megnyilvánulásoddal saját magadról állítasz szegénységi bizonyítványt? Nem tudom, hogy veszed a bátorságot, hogy bárkiről is így beszélj, amikor az illető egy teljesen korrekt, normális megjegyzést tett. Nevetséges.

2011. márc. 1. 13:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:45

Ha kérdezek valamit, amire kíváncsi vagyok, az mióta számít vélemény nyilvánításnak? Valószínűleg azért reagáltál így, mert fogalmad sincs, mi lehet az értelmes válasz. Mint ahogy másnak sem, aki minden háttérinfó nélkül beteg korcsoknak tartja a homoszexuálisokat. És nekem se. Ezért kérdeztem.

Szerintem a szexuális identitás kialakulása és célja jóval magasabb szintű, mint hogy azt a "fejlett, emberi" agyaddal fel tudnád fogni. Nagyon picik vagyunk mi ahhoz, hogy ilyen kérdésekben pálcát törjünk bárki feje felett.

(24 éves nő vagyok, heteroszexuális, mérnök, szóval jót derültem azon, hogy bölcsésznek neveztél. ez is bizonyítja, hogy mennyire ostoba módon általánosítasz)

Ha választhatnék, hogy legyenek homoszexuálisok vagy sem, akkor azt választanám, hogy ne legyenek. de vannak. és kíváncsi vagyok, hogy miért. És a betegség nem válasz, mert akkor mindenki beteg, akinek eltér az ízlése a KIZÁRÓLAG utódnemzésre alkalmas szextől. Lehet nyugodtan magunkba nézni!

2011. márc. 1. 13:46
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Na idefigyeljetek! Nem ÉN állítottam ki magamról szeg. bizonyítványt hanem az a tudatlan aki ostobaságokat beszél!

Irritáló hogy az aki biológia könyvet még kinyitva nem látott olyan stílusban adja elő magát mint aki tényeket közöl!

Majd ha lesz valami rálátásotok a dolgokra, akkor lehet beszélni, addig szépen hallgattok és tanultok!

Az hogy a homoszexualitás betegség-e, az TUDOMÁNYOS KÉRDÉS! (valójában bizonyított tudományos TÉNY)

2011. márc. 1. 15:08
 14/26 anonim ***** válasza:
bizonyított tudományos tény ahaha...hát engem te nem intessz hallgatásra az biztos
2011. márc. 1. 16:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:08

Hú, de nehezemre esett nem felháborodni! Na de akkor olyan lennék mint te!

Inkább hallagatok és tanulok. Várom az értelmes válaszokat! Egy forrást megjelölhetnél, például valami könyvet, hogy a nyomába érhessünk a tudásodnak! Nem viccelek! Biztos nagyon részletes rálátásod van a témára, ha derogál ilyen műveletlen taplóknak mint mi leírni rendesen egy intelligens véleményt.

2011. márc. 1. 18:03
 16/26 anonim ***** válasza:
nabazz, mindjárt tudományos tény lesz az is hogy lapos a föld, mert 1600ban valami szakállas tudósemberek ezt gondolták. Attól, hogy ötven évvel ezelőtt még azt gondolták nem lesz tény. Száz éve meg még alacsonyabbrendű fajnak számított a női nem :P
2011. márc. 1. 18:14
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

"nabazz, mindjárt tudományos tény lesz az is hogy lapos a föld, mert 1600ban valami szakállas tudósemberek ezt gondolták."

1600-ban már rég nem volt uralkodó a heliocentrikus világkép... mellesleg a sötét tudománymentes középkor a VALLÁS hibája, nem a tudósoké. Akkor még a tudományos eszköztár is hiányzott. Biblia alapján vezettek le dolgokat stb.

"Attól, hogy ötven évvel ezelőtt még azt gondolták nem lesz tény."

De abból hogy BIZONYÍTOTTÁK igenis az lesz!

Száz éve meg még alacsonyabbrendű fajnak számított a női nem :P"

Ez máig tartja magát! :)

Örülnék neki ha tudatlan hülyék nem akarnának vitatkozni tudományos eredményekkel, nálatok tízmilliószor okosabb szakemberek ezt már kitalálták.

2011. márc. 1. 18:21
 18/26 anonim ***** válasza:
Na akkor linkelj 10 megbízható kutatást. De ne brit tudósoktól :P
2011. márc. 1. 20:32
 19/26 anonim ***** válasza:
44%

[link]

Gugli vagy százat talál neked. Válogass, nem fogom egy nulla kedvéért végigolvasni mindet.

2011. márc. 1. 21:11
 20/26 anonim ***** válasza:
A homoszexualitás genetikai oka egy dolog... azt bizonyítsd be hogy betegség, illetve hogy gyógyítható.
2011. márc. 1. 21:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!