Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj van velem? Hogy tudok ellene tenni? Miért van ez?
A párommal a szex terén gondjaink vannak. Az az igazság, hogy már két hónapja (min) nem volt orgazmusom, mert a párom korán "végez" (pedig gyakran csináljuk). Az utóbbi időben észrevettem, hogy ha itt van, este rámjön a rosszkedv és általában sírok is, nem tudom egyszerűen visszatartani. Tudom, hogy hiányzik az érzés, de nem értem, hogy ez miért hat rám így. Segítséget kérek!
19/L

Ebben sajnos mi nem sokat segíthetünk. Beszélj vele, kérd meg hogy kényeztessen egy kicsit tovább/ő is téged, vagy ha nem akar, drasztikusabb módszer: hagyd abba, ha érzed hogy már elsülne. Csak tanul belőle. Ha meg nem, lapát.
Az ilyen nem érdemel puncit.

Megértelek, de egy eljegyzést könnyebb felbontani, mint később elválni.
Most nem azt mondom hogy ez lesz a vége, mert közel sem biztos, csak elég jó ok a rossz szexuális élet - e nélkül nincs jó kapcsolat.
Majd mondd, mire jutottál, én szurkolok nektek.

Nem akarok senkit sem megbántanim, de ez az eljegyzés mostanában kezd komolytalanná válni... Ismerőseim körében is azt hallom, hogy hipp-hopp eljegyezték, aztán persze szakítottak pár hónap múlva. régebben egy eljegyzés arról szólt, hogy valóban komolyan gondolták -ezt pedig néhány kivételtől eltekintve kevesekről lehet elmondani fél év után. Főleg 19 éves korban. Ha egy-két évvel öregebb lennél, de ami még fontosabb már nem fél, hanem legalább egy éve, de inkább annál régebben lennétek együtt, már komolyabban vehető lenne ez az eljegyzés. Bocsi, de tényleg vicces, hogy már minden második még a 20. évét be nem töltött lány elmondhatja, hogy volt eljegyezve, aztán még 25 évesen is a nagy őt keresik. Mind a mellett én annak a pártján állok, hogy ne linkeskedjenek harminc éves korukig az emberek, csak sajnos a gyakorlat mostanába a leírtakat mutatja. Hangsúlyozom, hogy nem elsősorban a 19 éven akadtam ki. :)
Sajnos a kérdéshez érdemlegeset nem tudok szólni, csak azt amit már mások is leírtak, hogy mindenképp beszéld meg vele, de vigyázz arra, hogy azután ne azt érezze szex közben, hogy teljesítenie KELL! -mert tapasztalatból tudom, hogy ha bebeszélem magamnak, hogy mondjuk sz.ar vagyok, akkor nem fog menni.
üdv,
24/f
köszönöm a válaszokat, az utolsó lánnyal nagyon egyetértek az eljegyzés témában, viszont a miénk más! Szeretem, senkit sem szerettem még nála jobban, és tudom, Rá bármikor számíthatok, és Ő is így érez! Én teljes mértékig komolyan gondolom vele!:)
És az, hogy "úgyis szar...." és hogy teljesíteni akar majd közben, abban nagyon igazad van, már most így zajlik, és nem haladunk semmire, ráadásul most, hogy még az ujja is eltört...még az érzékek kertjét sem tudjuk kipróbálni...:S majd lesz valami...mindenképp megírom mi lett a vége!
és Nagyon Köszönöm a válaszokat még egyszer!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!