Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy elélvezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy elélvezett a lány?

Figyelt kérdés
ujjazom, ujjazom, nagyokat liheg, de nem tudom elélvezett-e
2011. febr. 28. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

egy:

izgasd a csiklóját

kettő:

ha nagyokat liheg, abból lehet sikítozás (akár finoman)

majd mikor abbahagyta, és lecsendesedett, akkor élvezett el, egy jobbféle le is állít oylankor, mert már fáj a csiklóizgatás. engem utána szokott elkezdeni ujjazni inkább, majd mikor már megint élvezi nagyon akkor lehet segíteni, csikló, orál, stb.

csaj teste felforrósodik, nem tudja magát tudatosan irányítani, nem tudja "befogni a száját"

2011. febr. 28. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
A lányok sose élveznek el! Lehet lepontozni!
2011. febr. 28. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

második, ez nem igaz. tudni kell velünk bánni.

nem önműködő gépek vagyunk, néha kell a törődés.

2011. febr. 28. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nagyon jó színésznők állítólag.

Nálam ha bennem van a barátom onnan is tudja,hogy állítólag baromira szorítok és nagyon forró leszek belül..no meg persze olyankor én sem tudom befogni,és igen hangos tudok lenni. Olyan egyértelmű jele nincs, mint pasiknál az ejakuláció, de idővel meg lehet tapasztalni, mi az igazi és mi a mű orgazmus.

2011. febr. 28. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
sehonnan sem lehet megállapítani 100%-osan.
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

22:08

Hát ha ez a véleményed, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz..

7/9 anonim ***** válasza:
22:11 exem is nagyjából ilyen és ha nagyon élvezi "beleremeg"
2011. febr. 28. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,a remegést kihagytam, valóban.:D De olyan szinten néha már,hogy úgy kell erőltetnem,hogy ne remegjen annyira. :D
2011. febr. 28. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Én előtte remegek, de veszettül, utána megfeszülök, ez az, ami kívülről látszik. Párom szerint én is szorítok és sokkal forróbb leszek belül, így ha akarnék sem tudnék hazudni :))
2011. febr. 28. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!