Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FELNŐTT emberektől kérdezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FELNŐTT emberektől kérdezem, létezik ilyen, vagy az én készülékemben van a hiba?

Figyelt kérdés

Magas jóképű intelligens egyetemista srác vagyok, de kb 1,5 éve még sincs normális párkapcsolatom. Mindig az van, hogy megismerkedek egy lánnyal beszélgetünk, eltelik egy kis idő virág, randi, vacsora.. minden ahogy kell. Aztán jön a sex, még az is tök jó, de az orgazmus pillanatában valahogy elmúlik minden amit addig éreztem iránta és csak arra tudok gondolni, hogyan lehetne szabadulni leghamarabb. Utána már nem akarok beszélgetni, meg semmit. wháá nem tudom leírni milyen érzés! mintha kiégnék vagy kitörlődnék

Így elmarok magamtól mindenkit, semmi se jó, pedig tényleg csak 9-es 10-es csajokkal foglalkozok. Szegények utána nem tudják, hogy mi a baj, jön a sírás aztán szemét vagyok, meg csak kihasználtam őket. Pedig én komolyan gondolom mindig, de ezt persze senki nem hiszi el. Rossz nagyon, de nem tudom megjátszani azt ami elmúlt bennem.

A barátaim azt mondják hülye vagyok, milyen jól csinálom. meg ilyen nincs..

érti valaki, hogy miről beszélek? van ilyen mással is?

f24

2011. febr. 28. 21:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

22:43 köszönöm, ez most kellett!

ismerem magam, nem fogok elmenni dokihoz, meg nem tudom mi változhatna, talán tényleg az, hogy találok egy olyan lányt aki más mint a többi, és olyan mint én...

2011. febr. 28. 22:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem alapvetően utálod a nőket, és ezért akarod őket meghódítani, "legyőzni" őket. Ami azzal hogy lefekteted sikerül is. És mivel már legyőzted, persze hogy nem fog érdekelni.
2011. febr. 28. 23:15
 13/18 anonim ***** válasza:
emberek,íme az évszázad problémája :D
2011. márc. 1. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Eleinte csak azert vonzodsz hozzajuk mert meg akarod dugni oket, de igazabol idegesito pcsak es nem erdekelnek. Majd talalsz valakit akit telleg szeretni fox
2011. márc. 1. 00:15
 15/18 anonim válasza:
Nem szekálásból, hanem komolyan kérdezem. Nem gondolkodtál azon h meleg vagy? És ne jöjjön senki azzal, h nem lehetséges! Szerintem vagy ráuntál vagy megutáltad őket! Vagy ha a lelki ismereted szólal meg ilyenkor, akkor valamelyik előző miatt szenvedtél traumát...
2011. márc. 1. 00:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a rövidke dal illik hozzád.

http://www.youtube.com/watch?v=x1qS5VF7ld8

És a tanács:

Ne a kinézet, hanem a jellem alapján válasz csajt.

2011. márc. 1. 00:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Van egy könyv, abban négy féle embertípust különböztet meg az író. Híres pszichológus. Az egyik olyan, amirőt te írsz, kb. Ha valaki túl közel kerül hozzád, bezársz, ellököd akaratlanul. Olvasd el, a típusleírás mellett tanácsok is vannak, melyik esetet hogy kell normalizálni. Frizt Riemann, A szorongás alapformái. Sok sikert! 37/nő
2011. márc. 1. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha tudod, milyen vagy, velük is tudasd még az első együttlét előtt, különben joggal mondhatják, hogy kihasználtad őket.
2011. márc. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!